[先睇第一頁後發問]絲打係邊度買bra?#6

1001 回覆
39 Like 4 Dislike

我都睇開呢條片按 按左係脹左
長期努力升左一cup

大約四個月左右 B上到C
我有用埋按摩油按

我都暫緩左 諗住試下陸永老婆講個支豐胸膏
升到d就心滿意足

我想問點解呢個post個個去到e, f咁大

有個問題想問 我照#1度 度到我係b 但之前去幾間唔同bra舖度 度出黎係d 而我試d既胸圍又啱身㗎喎 而試細cup數既胸圍 就有少少壓胸咁(杯邊個位明顯凹過露出黎同包住既胸肉)
咁係咪姐係我度錯左

原來係咁 姐係類似八字波個種戴啱bra就會大啲?

有機會係因為個bra size 偏細/design 問題(例如上薄下厚)/其實根本唔岩身

design應該唔會既 因為我著親都係冇墊個種 bra size既話我搵返之前買既mm 同樣size加圍度 的確係比我依家著緊既同size細左少少
我諗可能我係啦魯絲講個種胸型問題

design應該唔會既 因為我著親都係冇墊個種 bra size既話我搵返之前買既mm 同樣size加圍度 的確係比我依家著緊既同size細左少少
我諗可能我係啦魯絲講個種胸型問題

上薄下厚我都係舉個例 有啲bra 嘅design(尤其唔開口嘅design )就算無pad 都都會偏細
Workbra 係好好嘅例子 無pad 都可以偏細兩個cup 問你死未

樓豬係我

新一代大把女仔去到咁大,不過普通人覺得e,f 就要藍球咁大先覺得身邊嘅人細
唔通人地同每一個人講「我有e」「我有f」咁咩
利申岩岩好I cup

呢個真 同埋好多都係細圍大cup 65呀70呀
睇落其實唔係真係咁大
要望落真係大 一係要好似檸絲咁 一係要個圍有翻咁上下

老實講,我係e cup 之前都俾人話我無波
而家啲人會知我有大波波但係同佢講咩cup 佢個口會嚇到合唔埋

我d cup之前都俾人話平胸
因為成日著鬆身衫

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞