大馬youtuber:台灣旅行真的沒有我想象中的好

619 回覆
939 Like 217 Dislike
你知歐美d侍應人工高幾多㗎何?
一枱客啲tips都差唔多=香港一個鐘人工
你咪試下香港俾返同樣tips
歐美一蚊tips都唔俾
睇下兩邊笑容有冇變化囉
咁所有地鐵沿線之外嘅地方都預咗?

但係人哋實現到駕駛自由

如果我揸機車,白石角上水一程車點到點
道德好闊 不限於性
泰國仲劣 巴士又冇架 的士上車即比tips 督督周圍都唔見有
以為你篇嘢會總結條片講咩
樓主m底 態度好會覺得人地扮好心寒 要鐘意態度西
佢話鬼佬批評台灣,台灣人會接受
其實都未必,之前錫蘭都俾台灣人攻擊
半唐番同識中文就當返係華人級別
用埋殘體就變埋共諜
唔洗一年 只要一個月就大機率可以體驗台灣醫療
其實以前(20年以上)去大排檔食d蠔餅係煎出黎
類似芙蓉蛋咁偏軟身
係之後多左潮州打冷先多炸既蠔餅

不過講口味好無謂,調轉台灣人可能覺得我地食野冇汁又硬又乾
台灣好悶
拉麵咪牛肉麵咁嘅野,燒肉周圍都有
總之日本就有無限選擇,其他地方就垃圾崇日撚真係冇腦
哦乜7
打句野話好多野探索
又唔解釋下
我一年去幾次台灣
都想知有乜好食
香港完勝

台灣同深圳差唔多level
我撐你呀,台灣真係好食好多,又好玩好多,希望香港人唔好剩係識去日本,多啲去台灣最好就唔好再去日本,台灣近近地仲方便啦
ching講野真係有齊論點好fruitful
香港人最鍾意自己踩自己 幾時有你講咁
成日比啲高高低低既行人路搞到爭啲仆街
歐美侍應有啲講明睇幾多張枱
你試下叫個唔係自己枱嘅侍應幫手
立即黑你面
又如果睇你枱個侍應忙緊
你趨佢快啲上菜or埋單快啲
一鳩樣會黑你面
馬拉係多好野食.. 之但係 好食個d 舖又通常無冷氣?

我個檳城之旅就係咁…

同埋你試下去 光大試下個buffet 包你有驚喜
大家樂都夠
台灣人本身都唔好得去邊, 係D台妹淫姐

實際上多低能, 政治上又玩鳩香港人, 平時社會又多老黑

同支那一鳩樣
啱,成個現代台灣都係佢哋起嘅
牛肉麵 咪清燉 紅燒 仲有咩款式? 算撚數啦 井底蛙你無錢去日本呀? 劣質到要去鬼島
一陣有人屌尻你話佢地份工好有成就感
份工有好多意義呀比錢更重要乜乜柒柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞