新 iPad 係蘋果 all in 之作

359 回覆
37 Like 239 Dislike
蘋果最勁既敵人就係上代蘋果
有得揀mac拎黎做desktop remote server就好
幾時出ipad mini7呀
獨大無競爭就唔會有好既產品
An機fans日日點樣吹奏都好
都係市佔率反映一切
然後蘋果又係繼續出貴價電子吱牙膏垃圾瞓喺度贏
難怪
完全理解唔到點解會有人用an機tablet
又核突又肉酸個系統又廢
利申九月由iPad pro 11 換iPad pro 13
睇片多或MacBook deal mon 用
Surface 都係用 intel
但係Mac已經用緊arm 難度細過Windows好多
咁係未夠有錢姐
其實而家tablet係咪已經iPad玩晒?
大學上堂用tablet嘅全部都係iPad,好耐冇見過Samsung
word 同 excel 都有iPad版
不過閹割版 有d功能冇左
但簡簡單單用都ok既
Battery life 廢到
煎蛋師
冇聽過人剪片用ipad,係咪搞笑
近幾年 新個幾部個樣呃得下人
電係死症
Apple出新product最大既用途就係俾Zack出片去拗撚爛佢
我覺得佢一定要考慮放MacOS落去ipad pro,ipadOS留返俾其他型號用,否則粒CPU幾好都無用武之地,ipad pro叫得pro,佢都係想人用嚟做專業應用,但ipadOS上面得堆垃圾軟件,九唔搭八,都裝唔到fusion 360用嚟畫CAD
又厚到仆街又散熱差
買 surface 都係傻鳩
iPad 同 其他

就係咁解

佢地唔敢好似Apple同堆料同Apple打
怕一鋪收皮

全部中國品牌既pad爭取緊月入3000既中國人市場

3星就on99 是撚但 做賣mon比蘋果重好賺
寄生蟲一隻
有冇得keep同樣嘅performance
啲chips嘅 improvement all in晒去續航到
我部iPad 2019都未 lag過
操控邏輯問題
電腦搬個file拉一拉就搞掂,ipad
講收皮真係會無晒咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞