新 iPad 係蘋果 all in 之作

359 回覆
37 Like 239 Dislike
iPad 10咪減左
畫畫

買得iPad做野邊個會冇Macbook?
諗吓都知係假
對我黎講
袋底 iPad Pro 又貴左
我只用黎打機/ youtube / 手揸住出街傾下D低能野用
打機 120hz 係有用反應快D所以會繼續買
其實我64gb都夠用做乜迫我買 256
因為全世界之前都屌Apple賣成皮嘢一部「Pro」機仲係得128GB
唔同市場客戶群, AN 機有平價平版, 可安裝第三方 APP易好多, 唔洗好似 IOS 要續證書
係太耐用。。
我部iPad 成10年
都仲用到 完全無諗過要換
煎蛋,做鐵板燒
元朗國白衣人呀
工作需要的確係
但唔係個個都工作需要
點呀五毛?你所指嘅黑暴係咪講緊警務人員呀?
我咪就係白衣人囉,你活喺平衡時空?
我係你老竇呀!block柒埋你條五毛添呀
買iPad 10咪平
喎通你叫個中學生買部pro 2tb 打皇者?
「同埋ifan最鍾意用嚟打飛機嘅剪片(100個人都唔知有冇1個要成日剪片 工作需要嘅都會直接喺office用電腦剪啦
心聲

基本上連登人人都會剪片
無論買display card到買ipad,macbook
唔講以為呢度係creative media forum黎
an機出5g 都係突然間人人都需要5g

Android客戶群
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞