新 iPad 係蘋果 all in 之作

359 回覆
37 Like 239 Dislike
所以我既講法 依家你邊到唔認同?

jobs哥 覺得PDA支筆太廢 > 去開法用手指操作既iPad > 未搞掂 放左iPhone到先

姐係 iPhone既「原形」 係iPad , iPad既「原形」 係PDA

依家討論完 你應該對我講法冇意見?
我就係買左部ipad pro齋睇片
點解我有desktop/notebook唔用 要用ipad剪片
睇過喬布斯傳未呀歷史學家
idog fans 邏輯:正常人買平板一定用黎繪圖同剪片,你拎黎睇netflix嘅話你一定係社會底層/窮鬼/第三世界用家,咁Apple嘅target唔係你啲低端人口
結論:Apple又贏
最貴成兩皮嘢
砌部PC 4080 SUPER勁撚過佢啦多多聲啦
idog真係on99
點解做唔到?
1700USD
收皮啦 pr 一早比davinci 超越
點會冇
我就係買左 m2 版本 比個仔用黎睇 youtube, 貪佢 120Hz mon
講你又信咩
我攞嚟教書同拍教學片,不知幾方便
唔使$3000,Android平板13吋已經秒殺蘋果
an tab廢係事實
但ipad講生產力都唔好得幾多
用部tab做野對99%人黎講都係假需求
我m1 12.9拎黎上lihkg同futu,有問題
佢其實夢遊緊黎開post
第10代10.9吋 wifi 變得好抵用,$2799
買黎睇youtube, 上連登一流
幾時有得賣?
想換ipad
新玩具
youtube d 片又無120frame
其實係唔係真圖黎
每次新發佈會都有ifandog 話今次係點點點an可以以皮
我畢業聽到出嚟做嘢再到個仔幾歲鳥
都冇 M4 MacBook Air
珍 都係電子垃圾
一萬蚊都唔駛有幾貴
你話係咪係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞