新 iPad 係蘋果 all in 之作

359 回覆
37 Like 239 Dislike
都係果句, 睇你用黎做咩, 你主打娛樂攞出街唔想比D香港人笑, 真係apple
真係做野, 其實係唔會用tablet, 但迫住要做講真唔會係apple , 當然我唔知你工作係咩, 但我工作內容真係apple 攪唔掂
抵死
So far 幫FD check 又好自己又好真係無apple 咁多
On talk shit 少陣啦
BTW 咁你又點得出人地靚野係賣比apple 差個D 係比自己???
剪咩片,tiktok 片?
Android 就係平 邊有得鬥

成撚日水人話ipad剪片執相錄歌etc creative work
但效能差電腦9百倍
啲software淨係快捷鍵都少電腦幾百個啦
根本真係做呢啲嘢嘅人唔會用ipad
最多用嚟做support 多隻mon
基本上ipad剪到嘅iphone都得
Ipad由始至於都係大咗嘅iphone
人地合約寫好少少
你唔達要求 要罰錢
咪自由會做好

都係糖果與鞭依d簡單方法

要搵咁多錢 同樣要付出成正比既表現

但自己機就可以賣個人品牌 情擁 死忠硬食(同樣ifun boy都會硬食 蘋果撚狗刀法咁)
自己帶MacBook la, Covid 之後好多shop 都比人用自己電腦remote
ab tab d app始終差過ipad太多,生態問題
但係ipad用途又冇想像中咁闊
所以tablet一律都係建議最平嗰部ipad擺喺屋企看門口就夠,完全唔需要高spec幾貴幾貴,有錢嘅用淨低嗰d錢將手機電腦全部攻頂就得
vr賣咁貴收哂皮,依家連ipad都行貴價路線
真係當死忠粉做提款機
minisforum v3生意好吖
你自己睇番第一部iphone幾時出, 第一部ipad 幾時出, pocket pc又係幾時出先再討論啦
根本由pocket pc進化去iphone中間0個幾年, 完全冇tablet呢個概念

同埋呢個世界上根本冇一樣野叫"iPad用手指操作系統"
用手指同用筆, 其實只係電容mon同電阻mon既分別

唔知你哪來的自信響度竄改歷史
準備買,只系用黎睇片
今次部Pro仲輕過Air 癲

個名好似要執一執
Apps 廠懶得更新/出Apps係依家正正發生緊喺android tablet 上面

三星上年出S9 同時高調話自己獨家An版 Goodnote,然後 Goodnote android版完全鳩Hea
Procreate同Dream 同大量Pro apps係完全唔諗住出Android 版
iPad Pro呢塊OLED咪正正係 靚野係賣比apple 差個D 係比自己 例子
但會係Android Tablet 搞得掂?
Vision Pro 今年Revenue 大概同 Fold 3+Flip 3 果年 同級
x86垃圾仲衰過an平板
會考慮10k 以上既ipad pro 你覺得佢屋企冇勁pc/mac?
睇左篇文?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞