漫威高層會議吵翻天!拍不出超越《終局之戰》的電影!

384 回覆
5 Like 99 Dislike

睇仆街mon D電影都唔使追哂D劇集先睇得啦屌
黑人無問題
但係大前提你要做到黑豹咁
你揀豹妹都唔係問題
但揀一個瘦到掂一掂都會斷骨嘅就好有問題
黑豹係大IP?
《驚奇少女》卡瑪拉·克汗的扮演者伊曼·維拉尼此前接受外媒The Direct採訪時表示,她認為重現《復仇者聯盟:終局之戰》的成功和熱情,關鍵在於「讓觀眾關心角色」。

咁而家嘅電影嘅失敗同觀眾嘅冷漠係咪即係觀眾唔關心啲角色?咁點解觀眾唔關心啲角色?佢有冇諗過
政確者同盟
主角死左咪突然變大IP
未死之前雖然未到不受歡迎但肯定講唔上紅
人氣角同黑人女權冇衝突既
黑豹1係marvel top幾票房添

黑豹2搵堆卒仔做主角 連黑人都唔撐

無限之戰係第一次見到英雄輸到仆街
完場好撚震撼
美隊3內戰又係 真係冇fd做互打
同期bvs打完fd返一齊打boss
羅素兄弟拍得好係估唔到佢點拍
女鷹眼
其實個重點係角色
衣家新出果堆跟本你自己都有哂數據知個角色唔受歡迎
憑咩覺得一堆唔受歡迎既角色集合埋就會令到套戲好受歡迎
除左Ironman第一集
成個Marvel系列都係垃圾
不過呢個世界傻仔多
自然多人鐘意呢啲垃圾英雄爽片

利申:幾乎所有Marvel戲都有入場睇
因為ironman captain america thor 當年都唔係一線角色
初代啲主角個個型男索女
之後變晒nigger 醜女
你睇埋佢
黑豹唔紅
你search 下黑豹票係marvel 入面排第幾
慘撚過會考
漫畫銷量唔得wor
多重宇宙既出現同當年cso出電鋸一樣
成件事即刻勁on9
白果、蘋果、芒果、腰果、火龍果、麒麟果、龍珠果、奇異果、牛油果、八仙果、開心果、熱情果、無花果、羅漢果就食過,坐房果係咩新品種嚟?生果定乾果?
最慘係又要睇政治,唔係女人就黑人
可能係因為女演員問題
始終真係搵返個明星
唔係個啲2打6黑鬼肥婆
起碼唔係樣衰先
因為中意Bucky仔特登去睇咗F & WS
純為睇呢個角色,所以唔會嘈佢開呢套劇,反而講多謝
但必須承認套劇本身一半以上功能係為咗捧黑人美隊sam上位接棒
最後某啲硬捧位真係唔好提有睇過嘅人會明我講乜

老柒宜家個風潮咁撚樣
不禁令我諗如果美隊系列宜家呢個年代先拍
屌奶星Chris Evans (美隊) 或者Sebastian Stan (Bucky) 是但一個已率先變黑人演員
仲想睇白人靚仔揸旗、兩個兄弟班做對手戲? 最低限度都一撚定黑白配
迫你join Disney+
睇戲門檻咁高就冇人想睇
我對上睇marvel已經係蜘蛛俠3代同堂
好撚記得 無限之戰 睇咗兩次
兩次完場都係全部觀眾呆撚晒 睇得到個個都係勁撚沉重嘅心情禁行出戲院 嗰下都已經知道end game一定好撚收得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞