漫威高層會議吵翻天!拍不出超越《終局之戰》的電影!

384 回覆
5 Like 99 Dislike
亞洲人表示依然被冷落
2019真係人類嘅一個分水嶺嚟
咪有尚氣囉
不過亞州人無黑人咁團結
黑人個個大叫wakanda forever
亞州人串返尚氣ching ching chong chong
點會唔預大收,佢本身想食住SIPDER MAN3 條水 繼續玩多重宇宙
只係叫PROF X 都唔知洗幾多錢

點知劇本唔連戲已經ON9,重要就咁整死紅女巫就算
死咗咪去啲乜界物界執佢返嚟
再唔係同樣轉生都得姐,大把方法
點都唔駛揀條無演技無外型嘅細妹
睇完wandavision 入場睇DS2
點撚知套戲完全唔撚連戲
個導演介要同你講我唔撚得閒睇完劇先開戲
搵返佢做都正,好過個妹,無主角相。

個老翻ironman又係樣衰
咪就係,睇埋if原來唔關事
marvel都on9
比劇本佢睇下咪得
係因為啲LGBT 劇本有哂前設咁去做
如果ban 佢地idea 就係父權就係仇女
隔離獵魔士有辦你睇

而呢幾年嘅事實就係證明咗LGBT人老馮唔識寫劇本
因為佢地個腦淨係得LGBT++++, 連基本起承轉合角色描寫都唁識
同抗日神劇一樣
最終DS2 票房真係大收,
好似係全年計頭幾位tim

因為佢連累打後d票房
其實拍得太多英雄片 大家都已經麻木哂
除咗fans同打卡,無論點拍都真係冇乜人再有好大興趣
點睇蟻俠3都收皮
(雖然Kang是黑人,但係佢是唯一亮點)
雷神4許個願咁撚方便, 唔使搞時光旅行啦
選角問題 一開始男主角女主角兩條友太趕客
再睇吓朝偉法拉
開套新iron man 好難?
太多太濫
又唔好好去發展個角色

明明第二代嚟計 奇異果其實好啲咁拍已經掂
但拍到爛晒

蟻女咁索都收皮
真係劇本出事多
有RDJ在前
係好撚難
Marvel同鏡一樣,根本無料,食正個勢姐
你要成功 係要放晒啲成功因素落去
而唔係夾硬放啲奇怪嘢

至於佢點解收皮
咁咪睇佢仲差咩成功因素囉
但佢End game 個肥佬PTSD 樣真係好有血有肉
你漏咗,佢仲要係一個lesbian
男女主都係路人樣真係唔知佢地邊度搵呢啲自信

起碼其中一個要傳統靚仔靚女先穩陣啦
你話法拉係男女主角個女 我都信
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞