漫威高層會議吵翻天!拍不出超越《終局之戰》的電影!

384 回覆
5 Like 99 Dislike
唔知係漫威比政確害死先定迪迪尼先呢?
炒咗個黑人康,本身仲有啲期望都冇埋
Loki係咪以後唔會再出場
利伸好耐冇睇迪迪尼d戲 除左依d 根本堆電影故事結構on9… 編劇寫埋d膠戲黎 玩多元宇宙,賣情懷,幾個英雄crossover 個故事鳩鳩地咁 又一套戲
成套野 由iron man 死左 美隊玩完 開始就註定玩完
一開始如果唔係iron man 1成功 加上美隊 根本冇可能有呢個級數
冇撚人想關心你個死蟔人
繼續左膠啦
要政治正確係咁架啦
其實最簡單主力做搞笑方向就得
而家marvel最受歡迎果三個dead pool, Spiderman同 Ironman性格都係膠同搞笑
以前好睇果個方程式就係一類人好嚴肅
一類人搞笑咁互相嘴炮
如果未來復活返ironman,用呢三個做骨幹,集集一齊嘴炮就會收得
舖咗咁多年先有 27.9億,邊有話咁易重新 copy 一次
唔係蝻嚟嘅咩?
一係就直接搵新一代波神SS做其中一個角色賣女啦
冇可能
點都凝聚唔到 infinity war 嗰種十年磨一劍嘅心情
個時第一次avengers 片尾已經有thanos出現
而家連邊個係final boss又未知
啲片又7 角色又7
仲有Guardian of Galaxy
Marvel 係根據已有漫畫電影化
可以開咩新project
經期隊長開始全部都係女拳同黑人, 你睇埋我個份
正解 以前呢水明明做得好好
睇完主線 睇埋神盾局特工個d外傳

外傳同主線又有d關連
而家d新角色出係劇集 仲要係人氣相對會炒車既角色
結果慢慢大家唔睇劇就連電影都唔睇

當然 政確都係一大死因
經期隊長唔係咁女權其實都OK
dr strange thor呢D好牌又搞到佢地變喜劇角色

真係唔知佢想點
新一代marvel 英雄清一色女人黑人樣衰

玩哂政確,劇情又垃撚圾
當個世界慢慢右傾返但當迪士尼仲係咁左膠 自己會被人淘汰 等睇迪士尼玩爛埋Star Wars
突出嘅演員都用得7788,選角黑人仲要搭肥醜,美隊當年都未係咁出名,但選角都選得好,有主角相,依家嗰班睇完唔好話1套戲,上哂1季劇都未必認得。

你又要你地去睇戲,結果就走去拍劇,仲要玩style, 仲要套套唔同,咁點夾返埋一齊群打呢? 班壞人又搞到一個弱過一個,成日要暗示弱化Thanos, 但無人一個比Thanos震撼
都唔係ge, 都有其他
guardian of galaxy
doctor strange 1
堆新角色對觀眾黎講係nobody 仲要迫埋人追劇集先睇得明
最On9係開劇集
睇終局之戰之前都係睇蟻俠 經期隊長 就得
而家睇一套電影
要叫我睇成套劇集先知佢講咩
gotg同dr strange 1都好好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞