成件港大ocamp事件 始作俑者就係ig page軒軒萬事屋未經核實發放假消息

435 回覆
993 Like 34 Dislike
收錢㗎嘛 KK園區都出啦
Johnny depp
辯方早前爭議,被告在Disco Night時並不在場,裁判官梁雅忻認為辯方的說法不切實際,而兩名粉紅色組員亦供稱在現場看到被告,遂裁定被告案發時在場。

法庭講話有證人見到佢出現係營地
CCTV只係證明到佢係被告講非禮個時間點佢未返到營地

但事主都無否認自己返過營地 只係否認自己係果個活動出現

兩者講既野其實無衝突
咁法庭真係無話無發生過
想呢個page收皮好耐
之前ig唔知咩事係咁俾呢個page我睇
咩收錢委托就咁cap段野po出黎就爽賺一筆
然後入面全部係00後識fd呃蝦條
要呃蝦條就死返去thread啦
呢啲就唔使維權?
無都可以係認人環節無啫
揦返揸沙都無問題啦
法庭reject不在場證明係因為有人證證明佢係營地出現過

但個CCTV係證明緊佢被人指控非禮果個活動根本就唔係現場

又玩唔係現場出現過就無事呀
但係法庭話受害人真係有被性侵⋯⋯
所以其實個page講嘅嘢係真㗎喎⋯⋯
女權咪爭取更多特權
但係法庭話受害人真係有被性侵⋯⋯
所以其實個page講嘅嘢係真㗎喎⋯⋯

改正用字:非禮
你都理解社會有呢個風氣而且係要改善,但你又對呢個事主講啲咁冷冰冰既野
女拳思想特別

因為女性受害者多所以有優待就無問題
你要改變呢點就男權撚自己去做啦
咁樣叫男女平權?

同埋佢咁既思想係咪將自己既優待特權建立於女性受害者之上
時間線本身都確認唔到啦
根本 ocamp 冇人預玩到10 點就訓
件事揚左 警方都要同公眾交代
其實d人都係啱啱識
如果當時情況混亂事後回想會有機會搞錯人
因為記憶本身會被好多野影響
大學生都仲算係學生唔明為咩一定要玩呢d
唔理你真淫假淫定意淫
難怪之後比人話全部都係雞
交咩袋姐

幾年前屈個智障男大圍推跌個老人家死咗都係咁啦

執法人員咪又係舉上庭

唔係塗謹申開記招話有cctv證明不在場證據

一樣模式 一樣操作 最後都係cctv證明清白
告左先

女權閪太過份
一句9up 人哋一世玩完
Defamation唔係小野
睇睇呢個comment
https://lih.kg/CjdmCoX
女人誣告係零成本
即係呢啲全部都係果兩條女作出嚟?
呢D Page收人錢出post 洗唔洗交稅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞