成件港大ocamp事件 始作俑者就係ig page軒軒萬事屋未經核實發放假消息

435 回覆
993 Like 34 Dislike
今次冇錢收
每人每日瘋狂report佢個page please
講真 成件事一定唔會無啦啦發生,中間一定發生過d野,可能係男主得罪女主然後被報復、可能女主吸草其間被摸。真正經過得在場既人先知
個page幾時收皮
米紙有訪問過呢條友,要去埋米紙到屌柒佢
我宜家告尻你隨地瀨屎同強姦流浪狗,就算告唔入唔代表你冇做。宜家各有各講,有冇做過不可知
但係你宜家就係強姦流浪狗嘅瀨屎karen
為左賺錢 乜9廣告都出
最好笑幫人執cv 個啲垃圾post
自己嘅CV都要比呢啲阿毛執,唔撚係阿
都玩到咁大索性出律師信俾軒軒萬事屋告佢老母閪窿
1.不明白、不清楚。如:「至於合約內容寫些什麼就不可知了。」
2.無法預測。如:「對於不可知的明天,我無法給你答案。」
https://pedia.cloud.edu.tw/Entry/Detail/?title=%E4%B8%8D%E5%8F%AF%E7%9F%A5&search=%E4%B8%8D%E5%8F%AF%E7%9F%A5
法官一個人覺得唔夠證據入佢
唔代表佢真係冇做過
法庭夠判左班暴徒暴動
你地又唔認
有人知邊個就可以打到佢岀黎
平民暴動就係暴動
點指鹿為馬
係咪要收咗事主錢先肯出post幫手澄清㗎
女人 唔算
條撚樣似啲死厹
Follow親都係女
一個覺得自己好撚正嘅傻西
肥妹無波同殘廢基本上無咩分別
係香港地
只要包裝到件事係幫人就唔使有任何責任
係真係狗公, 以前我哋係朋友, 讀書認識
有一次佢同我講今日就約呢個女仔聽日就第二個, 佢哋互相都唔知對方嘅存在, 然而佢係有女朋友. 我唔知佢講笑定係點, 但我覺得好過份
唔想件事燒到自己啫
痴能線仲有人幫佢講野,話女事主叫佢po就po,果page就係咁樣運作
唔用腦出個post令到人社死,宜家轉發返人地果po扮中立,自己冇責任
正宗人渣
你都有病,點解排除曬女方屈人嘅可能性?

假設班女真係屈人,法庭判完人冇事,你呢d撚樣仲戴有色眼鏡睇人,你覺得好受?
呢個真係未審先判嘅最佳例子
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞