成件港大ocamp事件 始作俑者就係ig page軒軒萬事屋未經核實發放假消息

435 回覆
993 Like 34 Dislike
跟本睇佢page嗰啲大部分都00後DSE都未撚考,人哋講幾句就信到十足十
此帳號不公開
玩o camp 好多參與者都係少不更事架啦,係佢地自我感覺太良好,考到入大學就以為自己可以話曬事咩都得,正正常常搞個迎新營唔得既,係要要埋d濕鳩野
其實hinhin出發點都係想幫人姐,講真佢都係俾個兩條女跣架喎,有必要咁樣又一次網絡欺凌一個人嗎?

雖然我並唔係想盲撐佢,但我仲記得之前荷里活斬人案啱啱發生既時候,成班連登仔已經係到吹話個女死者係雞係剩,肯定係感情糾紛又點點點,女死者既朋友都係透過hinhin個page澄清返,先還佢一個清白之身。

雖然佢今次的確處理有偏頗,但希望大家既矛頭可以指返啱既人,係個兩條女啊⋯
冇人起佢底
再公審佢
軒軒萬事屋:女事主講=確信真偽,男事主澄清=有待商榷
https://lih.kg/CjiNboX
#378 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
你講到你知撚晒咁 收皮啦柒頭
出咗新po啦

軒軒萬事屋 人格破產 唯利是圖
https://lih.kg/3691964
軒軒萬事屋 人格破產 唯利是圖
https://lih.kg/3691964

大爆料
Push
Push
Push
點解佢個ig仲未收皮
香港非禮案不嬲都係有罪假定,你打得甩你都只係"好彩"
你老母都有俾你老豆屌啦

唔係我丫嘛

我講句屌你老母係咪又要告我性侵
啱啱見到你個po
幫鄧同學畀人杯?

樓主唔好spin嚟spin去
我甩咗少少,有冇條女嘅ig, 讀邊科, 住邊頭,老豆老母嘅相,邊度返工等資料流過出?
完全冇流出過
應該有雄厚背景
等我又spin下去個ocamp到先
其實呢啲垃圾ocamp真係去唔去都罷 上幾年先有幾單話個組爸強姦個組女 其實點解一個迎新聯誼活動一定要扯到去淫野到?你想玩淫game咪join佢果啲暗camp囉 有啲人真係純粹黎讀書 想體驗下大學生活架咋

同埋唔明啲freshmen點解成日有個錯覺覺得一定要玩ocamp先識倒人 唔玩就埋唔倒堆 其實最終咪又係睇你個人自己性格係點 你個人係nice既 自自然然去邊都識倒人 你個人係摺係毒既 就算比你去ocamp咪又係自己一個on99 搞砸曬個氣氛
屌 講咁多野
做錯事識唔識道歉?
你老母唔撚識教 未其他人屌到佢明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞