成件港大ocamp事件 始作俑者就係ig page軒軒萬事屋未經核實發放假消息

435 回覆
993 Like 34 Dislike
X你老母咩鍵盤狗公
係雞
雞係唔會受到二次傷害嘅
一係就畀錢屌
一係就免費屌
一係就農場牧場嗰啲畀人食左
冇二次傷害嘅
受害者及其證人認唔到加害者個樣

但隔離兩個旁人就認到
翌日「水戰」著咩衫同當晚Disco night有咩關聯
Disco Night應該係全部著哂粉紅色衫?

好亂
雞:見到條仔
仔:CCTV 影住,我都未到
雞:咁係記錯時間啫

屌你原來穿越時空就係咁簡單
如果係真

1。浪費納稅人錢
2。女證人作假證件妨礙司法公正
上面講有兩個旁人係見到男事主係現場重有玩火車捐山窿
唯一證人A又認唔到 淨係見到背影+金髮+粉紅衫
事後先從呢d特徵認出係男事主

呢單野愈黎愈羅生門
我依家話你係殺人犯、強姦犯呀

冇證據話你唔係

你依家即刻社會性死亡、冇晒朋友、冇人請

你個真名已經同罪犯畫上咗等號

將心比己你係咪覺得咁樣冇問題?
砌埋你普通襲擊罪
lm
跟返你個弱智邏輯,依家冇證據顯示個女人唔係特登屈人

咁社會死亡咗未啊?
你嘅語氣好有問題,用得“只係”呢兩個字嘅意思就係個男嘅不及個女嘅重要?
暗O都唔得啦
講笑咩
啲垃圾仙要玩都自己揀獵物
同你分甘同味咩
老屈完冇後果你唔開條女個名你點都解決唔到

浪費納稅人錢,法庭時間

助長歪風
用下腦都知冇可能啦, 又大麻又群P
喺開辦呢個page嘅好早期, 本人曾經係呢個page嘅admin, 其後疑似軒軒本人想賺曬
全部, 就將我踢走

其後我開過另外一個page自己做, 佢搵人恐嚇、騷擾, 發佈假消息, 同而家呢單其實冇分別, 至於軒軒本人佢人格係點有目共睹
呢啲垃圾page
為流量而冇fact check就post

根本就係發放假消息而引起社會不安寧
唔係
裁判官嘅諗法應該係咁:
(1) 兩名組員目擊被告喺火車捐山窿期間係在場
(2) 指稱受害人X清楚講到有人摸佢,但因為背對加害人所以唔知佢喺邊個
(3) A清楚見到一名男子摸X,但只見到背面,冇外貌特徵嘅描述

所以佢嘅事實裁決係:
(1) 被告有喺案發時出現喺現場
(2) 但因為X同A都唔能夠清楚辨認到被告就係該名男子,所以疑點利益歸於被告
凌晨時分,X和組員在宿舍客廳聊天,「阿強」和另一人加入,「阿強」分享他挑逗女子和他性交的事,又著X「伸隻手出嚟」,「阿強」在X的左手臂打圈,以示範「撩女仔」。X指當時感到不舒服,為免掃興而強忍。後來「阿強」又在與其他組員在場時問X:「有無扑過嘢?」X未有回答。

可唔可以分享吓點樣挑逗人性交
(2) 指稱受害人X清楚講到有人摸佢,但因為背對加害人所以唔知佢喺邊個
(3) A清楚見到一名男子摸X,但只見到背面,冇外貌特徵嘅描述

咁就要告個男
兩個旁人

點解可以確定佢地一定正確?
港大Ocamp組爸入撚硬
https://lih.kg/3486545
廿
庭上嘅證供係咁
唔知佢哋原本同警察係咪咁講

同埋控方要告一個人只係要有表面證據
個門檻其實唔係咁高
如果真係單單都證據確鑿先告嘅話
咁香港啲律師應該都全部失業
祝你快撚啲仆街死
已經血洗中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞