成件港大ocamp事件 始作俑者就係ig page軒軒萬事屋未經核實發放假消息

435 回覆
993 Like 34 Dislike
真心個男仔好慘
搵到嗰兩條臭閪未
https://youtu.be/acQMu4Kyvas?si=1pK-AdqXdiLS7ZNN

可唔可以叫佢幫手搵個女仔出嚟
依條契弟唔撚洗死?
你真係正臭閪嚟
屌你老母臭閪你快撚d 去死啦弱智精神病
法庭的確同意咗個場有發生過非禮事件
亦都同意女事主有被非禮

但唔係證明咗被告人真係有非禮
法庭只係認為被告有冇非禮係存疑,有機會有,有機會冇
亦都有機會係其他人非禮,並唔一定係被告人

所以被告人有冇非禮,的確得女事主、被告、同埋真正非禮嗰個(證實唔到係邊個,唔知係邊個)
呢啲咁既傻閪page有人用先搞笑
有 咁點
佢係話佢disco 唔係度
但係證明唔到房嘅時候佢唔係度
收皮啦 連登仔係度扮好人 當日你地個個有份恥笑男事主咸濕 判完風向1轉即刻係度鄧人唔抵搶光
sorry我有份笑佢 但無鄧佢可憐
如果呢個係真實嘅 唔該你俾證據 今次呢個軒軒係做錯未審先判 但你嘅指控係佢搵人恐嚇你 呢個係可以告嘅
個官冇話佢cctv證明到佢不再場
係覺得victim個estimated time唔準所以被告都係有機會案發事有岀現喺現場
呢啲就真係假新聞啦
點解執法機關唔去取替呢啲假新聞?
你當我馬後炮
個page出post初期我已經有提出質疑,就算唔理行文用字好kam,嗰啲咩食大麻食煙地下有condom係描述到好誇張,講到好似營地冇職員咁
當呢啲野加埋非禮一齊出post,成件事好可疑

嗰陣唔單止連登,出面啲人都好似野獸見到血咁款
最撚犀利係都不在場
個官話相信有做過
擺到明係判唔到,都要人格謀殺佢
未見過人哋食女權自助餐?
人地無罪假定 你就假定人人有罪
被人屈就係抵死 除非搵到證據證明自己清白
但搵到 判無罪 但其實有冇做都不可知
其實唔好以為諗野獨特 代表你有性格同理性先得
無證據顯示唔係即係不可知囉
咁你班傻鳩咁肯定做乜
塞咁多嘢落我把口
我已經由一開始已經講一日無定罪被告都係清白
反而係你哋無證據就假定原告一定係講大話
其實都唔明白點解要專登講只係證據不足告唔入
但現場係有非禮案發生

係咪法庭正常既講法黎
咩被告清白呀
一開始你回覆係不可知
咪有人屌鳩你連清白兩個字都唔講

又玩文字藝術
不可知咪清白
有咩問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞