成件港大ocamp事件 始作俑者就係ig page軒軒萬事屋未經核實發放假消息

435 回覆
993 Like 34 Dislike
想知ocamp 淫亂情節
宜家唯有自行腦補:

時間來到十點半,
當我地一行人玩完火車捐山窿,
我地進入番正題,就係「小龜捐山窿」

經歷完頭先摸完小白兔,呢一刻允行同year 1 一心已經春心蕩漾

大家互望已久,允行於是採取主動,把一心帶到房間一角,立即親上一心的嘴仔上

(以上純屬虛構)
我個人認為法官唔接納cctv係證據 可能係因為被告冇follow到procedure 如果被告真係冇做過同有心follow曬佢啲要求 咁cctv紀錄就係最強力嘅證供同時可以拎嚟告返原告同其友人誹謗
無恥到你
其實入唔到罪唔等於誣告,上次呂麗瑤單案都係咁

D仇女撚真係恐怖
人生淨係旁聽過三場, 記憶中冇聽過呢種口吻

好戲劇化
就係個官雖然入唔到你
但個官都要傳達一個訊息 [就係你係壞人]
要社會性謀殺佢咁

咁樣對一個上半場有不在場證據
下半場受害人有自招嫌疑既情況
我自己覺得係唔公平

官抽水嗰句
對一個有前途嘅大學生嚟講
足以摧毁佢嘅一生
見太多,怕了
證據咁薄弱都受理開file再上庭先出奇
證人得A一個 重要係靠背部去認個兇手

告兩條非禮罪變一條非禮一條普通襲擊

https://thewitnesshk.com/20歲男生涉港大迎新營內非禮新生/
法官本身身已經偏向原告 even原告證供同其友人都可以前文不對後理 口供都可以用友人覺得「髮型厚度似周柏豪」 指證又可以非禮轉普通襲擊 咁呢啲人係咪都係可信程度比起1個願意提供人證物證嘅被告先
想問軒軒萬事屋算唔算比假口供同妨礙司法公正?
香港人不嬲都係咁架啦
得罪講句 玩呢類活動多多少少都有身體接觸
現場話無人抽水非禮就講都無人信
飲酒+disco狂歡緊

但佢判詞令人覺得
現場係有非禮嫁喇 不過係咪你做呢?我今次就判斷唔到 疑點利益就歸於被告所以放你走啦

比大眾聽到會覺得點呢?
講真有玩過ocamp都知係咪被誇大喇
食煙食vape就9成有嘅
最多咪話支莊無管好啲爸媽唔俾食
屌你即場roll草係咪on撚9
我唔排除有人起到食但係會唔會係去到先roll
Condom更加唔洗講
係咪睇得太多連登仔9up話玩吓ocamp就會無咗嗰處
Up得就up又有人真係信

事主你無做錯任何事
希望可以透過其他途徑還你一個清白
起咗嗰兩條女底未 以其人之道
學比卡超話齋
你出現喺嗰度就有呢個風險
不過呢個年代 講出嚟會比女權撚批鬥
軒軒萬事屋啱啱轉發咗事主篇文章
https://www.instagram.com/p/C6p5o2FS82q/
惡魔的證明
依家唯一可知既事實係 你真係弱智 唔係扮
佢係幫兇,唔好扮到置身事外咁啦
想問下有冇女仔既樣 等我地小心啲 一見到就開錄音同body cam保護自己
佢今次都係淨係出左個post,咪又係咩都冇做
之前有人喺個page搵補習都中伏啦
https://www.instagram.com/p/C6Bzc2vyqsZ/

諗返起原子檔案都有出片賺流量
宜家Del左片扮冇事

https://www.instagram.com/p/CwoeEW0Si4V/
可以一次過收哂呢班人皮?
想知要佢出一個post
要比幾錢
垃圾page
告誹謗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞