[期待皮狗強勢留任]AC米蘭球迷討論區(438)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
Okafor和Jovic今晚的徵召已經確定
豬蛇個D 唔好再正選啦
比佢休息下 後備出黎行幾個圈 準備歐國盃咪算
用多d jovic ok4 卓 同d青訓
睇美隊打乜位
佢打右翼
冇豬蛇搶點又係廢咗一半
如果今場左美右卓
Ok4打前就好d
而家唯一目標就係幫美隊雙十
[DiMarzio] Four big players out due to technical choice against Cagliari: Leao, Theo Hernandez, Tomori and Calabria

迪馬差唔多要跌歸類為Tier4
就黎接近完全不可信
都體一貫水準
Milan have faith in Thiaw. The player could leave only if there is an offer impossible to refuse. Tomori could be sold.

Calabria may no longer be a starter. His contract ends in 2025 and negotiations are not progressing. The Italian player is asking for a big pay rise.
理想: 買Frimpong/royal Emerson
現實:用科兄/musah
Frimpong邊輪到我哋買
右閘位似買啲刮刮卡多
本身都係話買里爾個個,右閘最後先補都得
話唔定KLL回春呢
估唔到卡拉向窮鳥要求續約big rise, 同申請離隊無分別
可能想跟皮sir 共同進退
學子華話齋
認為自己表現好,冇人舉手
認為自己應該加人工,全部舉手
卡拿仔真係到哂頂,都唔關打法收唔收中既問題
It will be difficult to get Buongiorno because
Torino are asking for 40 million for the defender

右路版黑色三連星
臨被炒先擺個名帥款雪leao
要捱到0245/ 起身睇呢個件腳嘅433真係忠誠度嘅挑戰

我好似預見到當年現場睇嘅cerci
仲用豬腦同科叔
白白浪費 比機會p隊 牙域 ok4
睇下 下季邊d球員值得用仲好啦
美隊左就應該出theo
等佢哋刷下火花啦
科兄都唔overlap
要美隊一打二咩
阿皮自己都走,佢唔會同你諗啦
輸隔離 唔炒既後果
咁好機會比其他人練下
反正班正選都係等歐國盃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞