[期待皮狗強勢留任]AC米蘭球迷討論區(438)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
我重點只係想帶出今時今日要了解到好多細節野
唔係單係睇結果姐
至於確實黎講都要睇返每個球會個架構分成點

另外想講既就係有d球隊會因應隊波既情況而去轉唔同範疇既教練
而唔係好似我地咁睇到隊波踢得唔好但永遠冇改進
有冇手足出黎屌佢係國際既人
召喚牙邦
賭乜鬼丫你隊波有個位叫 scout架嘛
唔岩踢唔岩體系,個個都買返黎試下先就唔使請你

如果佢地係scout彈 咁就當然無話可說

人地對你踢得好就買返黎展覽
hauge terrecciano 黎緊仲話 zirkee

真係幫到隊波個d重心target 永遠爭輸隔離街
抵你連輸n場打比架喎

賣mike就買紐亞打多個中堅好過
我不嬲支持真紅黑dezerbi做
留名等睇唔知幾多年黎carmada zeroli 個堆倒戈帶帽

如果講到carmada 真係超班超到咁
咁都唔擺上一隊試(雖然有出過一兩場)仲要長渣住烏

咁樣球壇又點會有下個美欺
Bon Era呢
你反動
btw ok4其實都係
對紅牛前都冇on過 radar,兩回合踢得好咪認真研究
其實佢個cv咪仲差過盧蛇🤔
盧蛇都起碼有個足協
今次班球迷會唔會又出嚟反對
佢做第8個歐聯指日可待
盧蛇唔係cv問題
係人格問題
我覺得佢CV同盧蛇, Fonseca差唔遠, 但呢兩個係四大聯賽炒過所以評價低左, 佢淨係葡超同比甲就無炒粉經歷
奧卡科反而唔係, 我記得佢係basel個陣已經有提過個名
Camarda下季仲喺度先講啦
合約到而家都未傾得成
睇佢地歐聯青年聯賽, 入到決賽係幾勁, 但同意大利一樣, 靠防守, 拼勁, 紀律, 個人技術創造力全部輸, 呢d先係青訓想要既野, 對面可能呢場輸, 但發展潛力遠遠大過你, 不過意足總呢d垃圾都唔會改架啦伊巴搭到路咪成個阿積士copy過黎都未必唔係好事
danielfsperanza
: Contact between #ACMilan and Marco #Rose's entourage. #Leipzig are ready to offer a renewal until 2027.
有時呢d真係唔淨止錢問題,連幻幻都覺得你一隊踢得柒要認真諗簽唔簽成年隊合約真係好撚柒,有幾可會見到巴狗青訓唔肯上一隊要走人,最多都係一隊太勁自我放棄走人
炒得皮狗未
唔想再睇佢賽後9up
越黎越覺得輸完隔離唔炒真係好on9
有排唔夠腳啲青訓做下替補效果都幾好
一齊腳皮狗就on99咁就算錯位都要照出一隊啲人
原來已經6場冇羸過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞