[期待皮狗強勢留任]AC米蘭球迷討論區(438)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
雲既控球好過leao
但講硬件應該leao好d
不過雲有「歧視debuff」
要干地啦不如

其他真心唔想要
睇怕心尾先知最後鹿死誰手
入球助攻數據輸哂喇有咩好比
光頭+完約+4231
意粉窮隊打滾多年
費倫連續三年轉會正數
管理層:
月尾*
Leao 應該效法佢偶像牙朗
練好啲tap in 頭搥
佢哋副偈咁接近
做到八成都玩哂
我主要想講佢地雖然都係左翼,但係都有唔同既位姐
不過你講起數據
我又真係見到上年統計過
Rafael Leao - AC Milan - 36.50 km/h
Vinicius Junior - Real Madrid - 35.40 km/h

https://www.marca.com/en/football/album/2023/01/26/63d26766ca4741ed448b4582_6.html
原來又真係有D野比較下
不過喱D都係無聊搵野黎鳩吹下姐
因為23/24年度西甲top speed方面雲都有36 km/h
我認同呀
同埋我上面仲想講雲帶波係痴腳好多
相對之下LEAO就唔係咁
Leao 試下比肥安教就應該更上一層樓
🚨🚨Paolo Maldini to RadioSerieA: "Leonardo has the same ideals and principals as me"
Leao 爆人通常留兩三個身位
之後一下爆速
利用速度身位硬輾你
vin 7尋日幾下 1過2都好幼細
俾人近距離埋身都扭得過
森巴味重
肥安用球星都好少失手
除咗李華度
係,因為早幾年雲都俾人屌佢冇帶腦踢波
leao依家真係爭左個幫佢寫APP入腦既教練
今朝雲尼素斯都唔係無腦獨食咁四圍衝/鳩用波
馬甸尼:「國際?非常具有代表性。國際的高層結構決定了未來,得到了長期合約的回報。拿坡里教練和體育總監有時被認為是機器,在告別球隊後表現不佳並非巧合。」
下季請klopp
Leao 即刻變神翼
leao係快但技術唔幼細純靠身體質素搭救
無空位比佢跑狗或者對住人地55波就無表現
意思:你唔雞我我都可以做到馬洛達咁
收屍細範圍窄空間盤扭同做決定好過Leao好多
睇下下個教練有無辦法改善佢心態同tune佢
先唔講眼光
啲買賣操作爭太遠
上季賣Onana 55m,幾m入sommer守得仲穩
之前賣Lkk 100m ,入dezko 都冇太大影響
隔一年仲loan 返Lkk用
但喱樣都係建基於佢地有套運作得好既體系
一講到哩度就知皮狗又然
咁咪即係吸毒慢性自殺...

唔怪得專𥄫埋啲阿拿奧杜域、力子之輩啦
又咁講
Moncada + 牙皮呢個組合買賣overall 今年都算成功
牙東舊錢冇白洗到先
唔使乜都入皮數嘅,雖然今個月唔再鋤佢就再冇機會
碧咸
除左D阿根廷人 + 杜明基斯/希祖文>霉沙 + 無左閘後備之外, 我覺得轉會起碼80分
BT, 力子同契仔, 全部唔關佢地事
甩到美斯加好多分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞