[期待皮狗強勢留任]AC米蘭球迷討論區(438)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
拿玻里隨時冇歐賽拆骨

我地畀皮你,執佢一兩件好過又去法甲shopping
不過紅雀就算啦
拿個老細同拖仔拉素老細差唔多,唔係違約金或者一年約唔好晒時間
60m Z仔,20m丹麥仔,其他位借或者忍多季都無所謂再者我始終覺得唔少球員係因為皮狗未發揮到,仲有得救
冇歐戰佢個堆人腳隨時過唔到ffp
點都要放走幾個大牌
佢果d大牌唔會係米蘭afford到既價錢啦如果連z仔都可以吹到70m, 咁osim至少100m
傳緊車仔想用渣古+$換奧森漢, 我蘭買馬里奧雷簽Meret就得
奧斯文新約有120m解約金,都係幫PSG曼車呢d準備架喇
我要求好低+我米鍾意接收踢唔掂對面街個d,如果raspadori 正常價頂個9號位都好….

如果咁rich 120m 買zirkee + sesko 咁我都冇意見
佢地財政幾健康架,淨支出唔多,反而係球員想踢歐冠可能想走,特別係奧斯文字母哥呢d,搵皮狗黎勒緊褲頭單線衝歐戰應該得既,歐冠睇皮狗造化
raspadori矮仔踢單前鋒難d, 如果請干斯卡奧佢係波圖有踢442就可能啱
Free meret + 史樸叔咪幾好
兩個意藉門將輪換
最大問題係要有人買咪哥
P$G頂唔順$馬未
其實反還反,皮今年真係教得差
奪冠果年點會佢無功勞
KC本身偏進攻,肺炎果半季開始改咗打防中
Ben推前半格
肥安將球員改位置就肥安勁
皮將球員改位置又唔關佢事
同埋講讓半臂,米蘭先係傷病最嚴重果隊
然後球員無進步就係皮無能
Theo Leao 巴謙呢啲大進步又唔關佢事
係咪真係覺得放個阿婆落去都識教
mike要走嘅話大把英超肯接
當日唔係新聞爆出黎點會expect 竟然係紐卡素買牙東

無限輪迴,你唔肯畀雙倍續約就唔該快手賣
皮狗:終於有人明白我
依年英超無咩邊隊要龍喎
阿 - 拉耶
鏝 - 艾達臣
利 - 艾歷臣 + 二號龍有球會青訓
熱狗 - 20M唔洗就執隻域卡利奧夠洗
車 - 要賣人籌旗, Kepa又會返去
獌 - 娜娜
紐 - Pope, 要賣人籌旗 (如果可以換Isak就好啦)
AV - 馬天尼斯
艾達臣今季成日傷
應該買mike 返去做第二門將
唔去飛田咪去松島
Meret 好似有一年option
皮始終只係二線教頭
已經教唔起米蘭係事實

但考慮到往奪意甲冠軍+歐聯4強
而佢走都已經9成9
我唔明點解大家仲要係咁踩
Goodbye and thank you pioli算啦
因為下限低到連中下遊都搓傳得好過我地
但屌得甘還屌得甘,我都唔會話佢一無是處
始終都拎左個意假返黎
我哋呢度已經當完季
展望將來
數字上博記有條件拎第二
踢兩隊閪波落第三,四名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞