[期待皮狗強勢留任]AC米蘭球迷討論區(438)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
今季做後備多
應該可以deal到20-25m
唔怪得505
唔信會搞右閘
touch down touch down!!
尋晚尾段開嚟睇,見佢狂爆
又可以禁區入面突然加速勁射
今日睇返尋晚精華,原來位置上係右閘
一反擊就狂衝上去
攻緊就喺右翼位,仲會長期打埋前鋒
佢172同牙卓一樣高
但望落無牙卓對抗咁大問題
體力又勁射波力度又勁,速度都唔差好似
但成個超級版牙卓咁好癲
佢係咪先係大家幻想嘅右翼版leao
請conte打3中堅
Wing back位左theo 右Frimpong
諗吓都爽
鏝城青訓 似回家接walker

唔好FF太多
鏝右閘接班人有Couto 有lewis
傳得最行係獌想買Frimpong
係唔知球員點諗
睇晒球王片有人咁講

He runs at such an insane speed but still always has the vision to play the correct pass every time. That's incredible

呢點就係點解我尋晚見到尾段爆完可以勁射覺得咁堅,你睇卡拉跑到累隻腳唔聽洗出波不知所謂,呢個上落頻率再高咁多打晒翼閘都可以射到波傳波準,米蘭球員成日企定定都可以傳醫院波
有隊長仲唔知足
有冇可能係教練問題呢
卡拉(/大部份閘)根本唔應該好似皮蛇咁用
科兄入嗰球
個位置都夠過癮啦
theo係勁依樣
90分鐘都仲好氣好力
係衰唔回防同獨
根本卡隊係要練右中堅
10m賣俾隔離街
低價買到我蘭隊長,抵
今季如果佢學撚帥擺卡拉去踢防中,唔比佢上腳,應該無咁難睇
Theo帶波再快好多,成架跑車咁
除非出腳好準,帶得順通常都可以draw到黃牌
體力接近無限
我諗近十年佢係最好體能果個咁滯
不過缺點化成日帶到無晒位先交又交得差
帶一大段之後唔知點解個射波動作好怪
好似好唔協調咁,佢腳力應該可以勁ban
但射出嚟都係無力地波,呢兩季都係咁
希望可以改善到
唔回防呢點啱啱就係輸佢
理論上佢上得去攻
就應該要有隊友去cover既
我覺得唔係睇得咁死,佢個位就等佢自己補返
所以都係嗰句,點解話依家個打法既安排出左事就係咁
個個都不動如山
係啊,我有Frimpong尋日同球王片
佢上去之後通常後面有個補位的
米蘭就永遠左右都無,呢個教練問題啦
但對熱呢場臨尾打三中堅死守
佢選擇上去攻呢點
我就覺得係意識問題多啲了
麻煩既係依家陣入面冇人指點到佢喱方面既野
Theo 算係咁啦
呢兩年防守上已經比以前穩定,冇咁多膠
好多時靠回追都守得住對手
唯一一球好深刻嘅失誤
就係對搏記俾Z仔拉邊,嗰下theo 有條件緊貼佢
但俾Z仔輕鬆傳中
仲要佢呢種咁惹火嘅踢法,出勤率極高
相比之下Leao 周不時hea 踢發波瘟,真係會睇到炆
我印象係佢開完罰球
咁公平啲我fact check咗

43:35 leao左路被侵犯博到罰球

44:00 皮蛇,呢張唔關事比大家睇下光頭嘅男人

44:30 科兄開罰球,方便大家睇藍框就係佢

44:33 對面龍將波波打到9里遠
後場Ben去追,對面係無人的

44:44ben將個波傳比美隊
呢個時候都拉咗對面三個上嚟
後面係有三個米蘭嘅防守球員

44:47 美隊策動攻勢
可以留意呢到,由科兄開罰球
到美隊策動攻勢只係差17秒左右
咁對面龍打出後對面無人
Ben傳比美隊都通透
加上就完場又落後緊
科兄繼續埋個攻勢我覺得好合理
等如角球頂出之後個波繼續喺自己人到
而又有機會兩邊出波
中堅通常都會參與埋先回防

44:53 傳到右邊牙卓腳下
科兄都係跟住條線慢慢由右路入中路

結論我覺得件事好合理
只係精華睇唔到科兄開罰球先有錯覺
同埋睇live隊波太閪大家一時無為意
唯一可以講下係科兄咁矮學咩人入去爭頂
但又比佢頂入又真係吹佢唔脹

大家討論下,無惡意唔好介意
打咁多嘢係因為工作好撚忙有排做想逃避
聽日主場球迷抗議繼續
7人場咁,人人都係前鋒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞