[期待皮狗強勢留任]AC米蘭球迷討論區(438)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
唔知上到6X定7X tim呀
今次真係有排睇戲
好似話todd哥都想要點爭到
50m+20m現金卷(colombo +力子+bt )
奧斯文,食屎高,Z仔
車阿搶完睇下剩邊個不過車要賣人,係傾就快快手手
20m執NJ
鳩下鳩下都入到13球
又有娛樂性
保利大哥R緊用渣古當現金卷, 傳如果有球會肯出38-40M鎊即Deal
Jackson好多時走到靚位, 臨射/射果刻唔知做咩伯on9
搵心理醫生睇下, 球迷屌少D無咁大壓力, 應該好好多
係衰要踢非洲盃, 不過夠靚仔, 又夾過阿卓
如果30M樓下, 都賭得過, 份約去到2031痴線
佢似靚仔版timo werner
歐聯收皮之後就無咩點睇,轉睇曼聯 阿仙奴開心好多
睇曼聯真係幾開心
睇曼聯輸好撚爽
睇吓獌同疤幾時先消費完佢哋d歷史
尤其獌真係打咗十年閪波
仲要同市宿敵呢十年打到風生水起
減薪拖糧D球員仆去疤
平庸球員
同我蘭有咩分別
我蘭邊有得消費
又冇錢買人
Free agent 又爭輸哂

獌踢得鳩但賺到錢,每年使100m買水貨
疤就無限免簽+拖糧,但繼續有球星中伏,好似落咗降咁
蘭Sir幫獌挖曬d問題出黎
獌請坦克令全部問題更嚴重
係有d似ben, d對抗矮都未必唔得既, 拿仔買個lobotka都唔差, 防中我見巴塞mon緊華西個Pepelu都幾好, 反正同華西都做過生意, 唔知會唔會傾下
圍住garnancho,假撚,mainoo 慢慢重建好過
派飯今季俾人睇通哂,仲廢過牙卓
Bruno 都老
獌淨係背靠英超都不敗之地好冇意假最有錢既狙一個牙朗敗走左頹幾年, 獌簽完當無事咁下年再簽過, 再者好似我蘭十幾年前儲落d球迷仲係度, 佢地個d有排燒啦

疤靠童年夢加青訓, 如果潛伏幾年唔難起返, 不過個主席好似成撚日搞野, 懷疑佢地盤數黑撚過狙
英超其一啦
二來靠費蛇時期儲落個fan base
加美國班主將隊波更商業化
所以亂洗都仲得(9年net spend 1b)
不過我身邊啲獌而家都唔點睇佢d波
何況啲後生球迷,係人都揀鏝啦
marcoconterio: Graham #Potter is one of the new names for the #ACMilan bench. #Ajax is also interested.

終於傳到樸蛇
疤方面,聽講佢地主席更替都好睇
點樣出口術趕走人或者迫人減人工留隊
佢嗰d搶完波之後推進好有牙賓feel
用好d既角度諗,叫做開始吹下防中既風啦,都算係好事
不過前面有手足話佢防守差,仲要20m既話就哂氣啦
佢地最先係要清左派飯同般奴喱d更衣室有影響力同影響打法既球員先啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞