[期待皮狗強勢留任]AC米蘭球迷討論區(438)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
其實好難搞,依家喱個情況黎講,「攻中」喱個位如果係查狗/依家既柏基達打可能會好用D
關鍵係在於協防既程度
咁樣做都係為左攤分返中場個防守責任,因為我地兩個防守中場個防守能力唔係咁突出
引伸出去既就係其實4231定433中場倒三角未必咁大分別
係中場攻守比例分配既問題
我會咁覺得
我琴晚都睇到著訓左
喱個冇辦法架啦
強如曼城今季都冇上季咁亮麗,都係疲勞/傷兵多
Musah季初有踢過防中
印象中仲打得幾好
主場贏psg嗰期係佢同牙達主力
然後尾場對鈕傷左
傷好就比皮狗鳩用到依家
防中位比晒adli同ben打
防守死球都係柒,同埋得一招,下年澳波考驗都唔細
Musah要落order man mark 先得
佢位置感太差
不過KC,牙東第一季都柒
唔係冇希望嘅
賣人就正選古力賣3.5m
古力有人要都偷笑
係牙皮先咁on9 拎黎正選
球速慢撚到咁中龍都比人護空門
我地要嘅係防中唔係中中

牙賓踢唔返當年嘅防守
adli tiji 都冇防守能力

左閘長期進攻mode

真係防守成隊得兩個會自爆嘅中堅
諗落下下失波都好正常
source? 唔會又咁on9掛
契仔為左走,扮傷罷操,拒絕上陣,執到3.5m真係還神
人地杜明基斯等你個幾月賣古力/霉沙談判破裂,反而仲似真愛
又傳呢啲on9嘢
我明防中既位
我純粹講依家個陣既缺點姐
因為美隊喺協防上面做唔到我所指查狗/柏基達依家做到既多功能
而就算夏天搵防中都係調轉咁睇
就係防中但亦都要有向前既能力
因為攻守係一體既

所以再引伸既就係點解adddd未必留得就係佢都講唔上好多功能
前年有球隊出10m俾馬隊reject咗
一年後半價
紅雀黎之後管理層的確係幾混亂
依家連邊個話事都唔太清楚
連scaroni 都多左出黎9up

新加禿壓住馬隊咁run 睇返都幾平衡
阿Ben top fit防守都唔見得有幾好
只係下盤穩hold到波甩到波,狀態好對抗唔會比人恰到依家咁,加上果時跟到比賽節奏同企位預判好(如果無上左去)
但覆蓋範圍細,搶截回追能力一般,所以先同爛東有相性問題
咪搞加禿啦 陣間人哋又癌症復發
美國佬啲企業管治都好差下
天馬行空咁諗
你搵得返個有加度素嘅workrate 咪可以擺adli 出黎囉

就算擺2024嘅柏基達落黎呢班波,我覺得佢都係會企係度等個波上黎

理想中嘅防中都係瀕臨絕種架喇,跟隨大環境接受呢樣野把啦
奪冠個年d 55波贏晒喎

同意已成往事唔好望返轉頭
笑還笑
古力身價7.5m
如果買家係我糷起碼十幾廿m
半年約
唔同啦,依家既柏基達功能上好過當年啦
都唔係企喺度等波到
係喱幾年做多左好多8號位既野
講到尾除左防中既防守能力之外
其他人都需要一定既協防
而唔係以前咁劃得咁死防中就防守唔攻咁

咁當然有撚撚既話係直程全隊都踢得舒服
不過都唔代表好似依家咁所有人都係企喺度等波到
433 Adli可以擺兩邊中場試下嘅,但契仔忤逆前出都無得出
不過賣到就賣啦,已經浪費左佢同我蘭季半有多, 又算難用,又唔係我蘭最需要果種球員

講就話揾防中, 現今足球都係揾一個有搶截能力,有d對抗性同位置感好嘅中場球員
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞