[期待皮狗強勢留任]AC米蘭球迷討論區(438)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
因為平時比賽內容太撚離譜
我明顯覺得而家人腳比撚撚同飛機果陣好。
但打出嚟冇分別地西

肺炎後至奪冠果年係好勁,打起成班人,呢個佢有功。

全季勁多失2同3球嘅比賽
邊有掃場
@堀北巴
我賭j可以賭佢一定仲差過耶子
邊有掃場,加左外人
價姐
西咸一向水魚,好多人高價買完無料
要賺外匯
十分認同
仲有伊巴下半季傷, 都無得屈伊巴都仲係無失分頂得住
好多港人鐘意神木麗
好屈錢而家,不過又唔係間間收
係,開季其實好ok
對拉素仲比人講係教科書式迫搶
之後雙線就愈嚟愈亂
而家證明咗佢之前限米煮限飯
前季最後五場將古力客串推攻中
上季巴謙客串右中場、賓客串攻中
呢啲絕景之下諗出嚟都好有用
但今季加強咗實力,多人比佢用佢有自己諗法
結果果啲梅沙打右閘、右中場
卡拉收中全部都唔得
505 放棄防守全力進攻都係唔得
即係佢到咗極限
豪華陣容佢教唔掂拎唔到平衡
咁咪thank you and goodbye 囉
成日話奪冠係国米自己自爆先贏到
人哋自爆都要自己把握到先得
係咪唔記得米蘭果年尾段精神力幾勁
兩個中堅幾集中打到世界級水準
呢啲伊巴係有功勞,皮一樣有功勞
假假地都曾經拎住架86贏咗国米架GTR
今季打得差抵屌,但如果將佢曾經嘅成功
講到完全唔關佢事零貢獻就太唔公平
留意到佢有鋪崩盤癮
即係一頹就連續n場不勝
季季都係咁,係得奪冠果季無
所以就奪冠
皮蛇係我蘭已經over-perform, 奪冠果季直頭打高兩班
之後short Q左變戰術鬼才係近依季半嘅事,話其他人讓半臂都太誇張
話曬我蘭隊醫, 體能教練同實驗室世界數一數二,得閒就自斷一臂, 無話咩讓唔讓
佢由overperform去到underperform, 人齊左反而仲柒, 同埋崩盤親都係要衰到貼地, 次次都係咁樣比人炒, 所以去拿仔九成又係開頭N場不敗跟住就柒, 但個老細唔會咁好耐性
@philipphinze24: The release clause in the Slovenian's contract, valid from this summer, is performance-based. In the winter, the amount was still €50m. Due to his good performances during the second half of the season, the release clause has now risen to €65m. The amount depends on playing time, goals and assists. In the maximum case, the sum can rise to €70m-€75m – depending on Sesko's last two games of the season for Leipzig. Top Premier League clubs are keeping a close eye on the 20-year-old striker. @acmilan also interested.

動態條款,笑撚死
真藍黑反cup
下場對羅馬呢場六分波應該好好睇
VPN轉台灣IP睇愛爾達
唔該巴打但應該唔搞咁多野啦
預埋屋企人用,一陣個app/vpn唔穩定既時候又喺度追住我問搞咩事咁款
無謂搞鳩到我自己
雖然唔想nowe 收皮但其實公司計又合理, nowe 根本搶緊自己nowtv 生意
其實點解唔考慮煙sir ,我覺得佢唔錯wor
紅雀唔要意人
Moncada and Ibrahimovic work in harmony on the new coach and on the transfer market. The appointment of Pioli's successor will only be made official at the end of the season. Contacts continue with the agents of Fonseca and Conceição
冇提F
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞