[期待皮狗強勢留任]AC米蘭球迷討論區(438)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
皮狗係馬隊送比紅雀嘅大禮
一野續三年
續嗰陣好似係仲要輸咗幾場
快撚d完季算啦無眼睇
學fb啲傻9話
隊波咁嘅人腳(意甲身價第二)
紅雀咁嘅投入(意甲支出第二)
仲可以keep穩第二有歐聯踢仲想點
一蚊都唔要,非常符合球會方針
杜蛇有冇得諗
你爭國米3,4分都比你留呀, 而家話第二不如話國米and others
連迪羅斯都可以㩒住皮狗黎砌
我相信是但搵個有頭髮嘅都好過皮狗
莫講話杜蛇, 就算得返小明我都要換呀
啲防守真係搞唔掂
西瓜皮,安答加埋入六球
Tmr 勁咗成季,尋日瘋狂派膠
啲球員都迷啦
皮狗啲團隊好似廢嘅
所以請Motta算最對症下藥
35場失27球,有中後場build up
係驚lead 唔住leao
不過呢方向其他目標都差唔多,都唔似會請名帥
成條防線包括 mike 都同奪冠個季差好幾皮喎

加比亞進步明顯,對中下游冇問題,一打大球會就海鮮

不過宏觀其他強隊嘅中堅都係一樣飄忽
早幾日唔記得邊個明叔話現代足球嘅後衛傾向練用波唔係練防守,某程度上都講得啱
見利都係請少壯派,而家所謂名帥得干地,摩佬同杜蛇,摩佬完全outdate左,干地得個傳無人請,杜蛇唔知會唔會留,盡量搵d 50樓下好d
🗣️ @MCriscitiello to @tvdellosport: "Conceição is Furlani's idea. Ibrahimović doesn't approve of it. Meanwhile, rumors at Milanello suggest Zlatan remains active as a player/coach, putting Pioli in a difficult position. Close to his former teammates, he would tell them what to do on the field, often confusing the player who should rightly listen to the coach's instructions, not those of a manager who doesn't have the right to give such 'advice'."
同時後衛都要練埋位置感,因為要睇情況壓上前/補隊友位
唔知新FM 會唔會暗地𥚃唔Gur 伊巴
一句not approve 又要再嚟過
facebook 好好笑 又話點解南看台當初唔反炒馬甸尼而家又要反 又話今年唔係皮蛇責任
冇意思啦,得罪講佢地有D人都只係睇完精華/數據就當自己睇左場波
點同佢地拗
你問佢地依家個世界興咩踢法戰術佢地都未必答到
入面好多撐皮留任
話馬隊返嚟加皮加使大錢就會有冠軍
只能夠講算啦,開套神木麗睇下好過
咪就係因為皮講唔出任何tactical advice 先要加把口
傾下飛田新地
所以話過多幾年
球壇應該唔會有純守衛

亦都唔會再有人追求「防守的藝術」
好似話掃場掃得好西利
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞