[期待皮狗強勢留任]AC米蘭球迷討論區(438)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
433依家最經典就係睇早1,2個月既阿記
奧隊同rice都係跑全場,佐仔防中逗中場

當佐仔冇氣先換走同拉返rice落黎打雙防中
adli有冇奧隊咁好跑先
霉沙
都係以佢地為參考姐
睇達蛇點樣用單/雙防中
琴日睇辦個Frendrup已經唔錯,波到人到,用到波,有腳遠射幾靚,不過講真比皮狗用都係變柒頭,所以都係換教練先啦
教練喱個就一定架啦
如果今季有丹麥仔又打到尋晚咁, 應該失少幾球禁區頂失波

不過好大機會柒一場/半場,比皮蛇放落雪櫃
所以我都小部份認同外媒話哥帥(+哥系出身)改變晒成個體系,不論好壞

busquets rodri 呢類可以話制霸左個中場
前者搶完個波仲有能力原地轉圈撚到你一棟都冇

當日如果簽到sms 嘅話我覺得有d希望架
以我米d轉會操作就算把啦

依球真係好野
一個散步
一個扮追
一個不斷向後縮
平時練波咁樣
Odegaard 勁到帶起埋saka
現代playmaker 佢真係冇top 1都top 3勁
重點係果年中場有隊草
宜家有撚撚都冇用,佢冇向前用波既能力
要用呢類純破壞型防中,隔離最好有條友叫派路
仲有運動戰禁區入面竟然出現4打3
禁區邊仲有兩個白衫完全無人mark
眼都突埋
所以話做成今時今日咁,都係自己柒
同一筆錢續約
畀多幾倍簽垃圾
三球都好野
第三球
5打3
Theo唔知去左邊,係阿達跟人落底
個季算啦不能作準
大把隊中convid中到唔夠人踢
隊草嚴格黎講唔算轉會失誤
由頭到尾佢都冇諗住續約
面家個踢法,破壞完交畀3前腰向前衝咪得

問題係而家連破壞都冇,下下畀人完成攻勢搏佢唔入咁
咁踢波補位好平常
係柒在兩個中堅都清唔到波
變波子機own goal
一早同疤傾好左啦
都無計,巴塞皇馬簽人除左錢就有名聲,呢樣無得搞
最大問題係同右翼一樣大大個頑疾係無度完全無理
所以話呢球去到87分鐘領先一球,轉陣死守
作為隊長左閘都唔撚知去左邊,真係點都講唔過
呢球擺明發緊夢,基本上大部分踢落都感覺都係等放假或留力歐國,仲要個教練走撚硬
成個轉會方針都係想將左邊leao copy paste落右邊咁
真心唔知係班主踢開美式足球想玩達陣定點

如果當美式足球咁踢,沙律咪冇建樹,換跑狗好合理

到你一換到成隊跑狗就入左掘頭路咁返唔到轉頭

正常成隊向後拉製造空位畀兩邊跑,佢又唔係,又要高位逼搶,中鋒仲要機動性不高

真係成隊向後拉又頂唔住壓力係咁自爆失球權
啱呀其實係隊隊都讓半臂

但總有人吹到係皮功勞咁
上年仲有牙東都叫有個人傳下波

今年真係專心落場衝刺跑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞