[期待皮狗強勢留任]AC米蘭球迷討論區(438)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
話時話,nowe好似唔會有歐國盃,咁睇個勢要JOIN nowtv喎屌
依家要預埋屋企人睇波,就唔諗搵link啦
始終時代唔同呀嗎,但單純講防守既藝術,就冇辦法唔講上年inter
D防守紀律同封位好好睇
咁樣姐係又要搞一大堆手續
我見佢地D sales報價,又有分裝唔裝機咁
仲做緊功課睇下點搞
感覺籃球足球都向緊全能方向發展, 位置都係個名黎, 而且衰d講, 你而家睇馬隊尼少鏟波精華咪防守的藝術, 開場90分鐘睇都係想熄機
原來皮蛇有instruction
唔該手足先,喱半個月都係繼續做下功課先
agger 但就算時代唔同,你要有成績都係要穩健防守先得架

起碼輸少d half chance ,而家呢隊米蘭連中下游half chance 都守唔住 求其落底傳腳波都搞到你og
Gabbia 我覺得佢出過去一轉西甲都有關
當然同佢心態都有關
可遇不可求

唔係要求你地踢到2006 國家隊咁
唔好場場自爆輸柒波已經心足
同埋擺大巴係意大利教練既dna黎,皮蛇都擺過贏熱同拿,今季真係痴撚左線
果班真係AC Maldini黎
米蘭內有傳言伊巴仍以球員/教練的身份行事,這也讓皮狗陷入了困境。伊巴會告訴前隊友在球場上該怎麼做以及做什麼,常常讓球員迷失方向,因為他們必須聽從皮狗的指示,而不是無權提供技術層面「建議」的伊巴指示。
你廢,人地咪繼續做大佬
無辦法呢d都係結果論

輸第3球左 theo安分守已企返自己位可能咪唔同講法

87分鐘贏緊一球,教練都加中堅擺明死守,你都仲可以錯位要人包, 可能又係輕敵心態掛,而家失左波咪小小戰犯feel 囉
咁伊巴仲打緊果時都係咁
喱D當然啦,而成日都講根本全隊波既協防同走位都係出哂事
所以先話自拎冠軍之後一年打得衰過一年
但D人淨係睇成績睇數據就以為A米真係咁勁
我早排同班傻仔嘈過幾句,冇得救
好大班人平時係睇英超,口就支持,精華都冇睇

我哋呢度個個都睇得多,所以特別嬲
公道講
有美隊已經好左d
只係入埋唔夠後面輸

還我雞絲/當年嘅牙賓
我就push自己學識多D野既
我唔甘心就咁睇完數據/比數或者全場淨係睇入唔入到波咁樣
「米蘭已經正式陷入困境。Moncada與Furlani是一夥。伊巴是Cardinale的代表。簡而言之,如果Furlani往右走,伊巴就會往左走。」
不過我下半季都hea睇,兩個mon開住做其他野

確實場面悶到想訓
今季熱嗰套都好癲
超壓迫,超快攻,兩閘瘋狂underlap
不過單線都頂唔住疲勞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞