[期待皮狗強勢留任]AC米蘭球迷討論區(438)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
似上年六月
方針未定
成個月得個吉
而家皇同拜2-2 真係拜出線唔奇
始終皇馬主場仲有歐聯buff
唔係無機但可能要啲運氣
首先要唔好出韓仔
不過我覺得過到鏝嘅鍠基本拎咗7成
個個都話個八強先係決賽
宜家除咗皇邊隊攞都係爆冷
皮sir未走,新帥未到,所有野冇定案真係唔想睇
呢段時間最好用嚟FF
下季買齊Z仔,早晨哥,frendrup ,快右閘
米蘭派球探觀看丹超米迪蘭特對邦比的比賽,考察Darío Osorio (20), Franculino (19), Oliver Sorensen (22), Yuito Suzuki (22)
Google 人+4
想問下個早晨哥係咩類型,好少睇,勁唔勁過去咗狙果個bremer
米九,見人講佢速度快,身體對抗好,識人盯人
國際好似都想買佢
買多幾個去二隊養,到時啱既自用,唔啱賣比下遊,每季執返佢十零M幫補到下都好
又sod
我偏好SOD,起碼冇咁完美
S1個個整到太完美咁
唔錯唔錯
Btw尋日見到有人share啲舊片,dl咗美里有紗落嚟睇,隔咁多年都係咁正
仙豆清真係sick ball
我好似有dl度佢套引退作落黎,有身材既妹豬黎既
@Gazzetta_it: #Zlatan #Ibrahimovic has given his approval for Benjamin #Sesko.
@Gazzetta_it: The price of Benjamin #Sesko did not discourage Giorgio #Furlani.

@Gazzetta_it: #Sesko's profile matches the type of player Milan is trying to find: he is young but has already shown great talent, his salary is in line with the club's parameters, and his potential can be further developed in red and black over the years.
到底最後搶唔搶得贏車熱阿呢
https://www.youtube.com/watch?v=zwvI7R4gyDw
caughtoffside: AC Milan have included #Tuchel in their shortlist of candidates to succeed #Pioli.

果日先鳩up完杜蛇
車要籌旗過英超版FFP同搞掂渣古
熱狗應該無歐聯踢
阿記就好難爭啦
阿記應該會買個當打中鋒啦
呢啲半成品應該唔係佢哋目標
我地優勢係好易拎到正選位
不過有D顧慮既係sesko好似打開雙中鋒
ok4+sesko
單箭頭搵黑人踢啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞