短短半年已經幾次五百年暴雨,極端天氣證明環保既重要性

363 回覆
32 Like 365 Dislike
壞左乜野?

你係會認為︰
「同意同性婚姻合法化個理據既人,一定本身就係 gay」
咁樣既思考水平?
何必陰謀,直頭陽謀啦。
淨係睇到所有環保執行方法都係罰巿民,而獎商家。就知係邊的人搞出來。
為何購物袋唔係叫商家比返唔要袋既人一蚊?
為何垃圾徵費唔係用少左袋既巿民可以收返錢?
因為商家無錢賺lo.
以前有冰河時期係因為恐龍唔環保
呢個好笑
1. 比兩條link寫D嘢就當是?有無D 是expert 寫的?knowledge 要專家講是先算
2. 左膠寫咁多嘢,點得閒逐本地理check下個作者是咪左膠,咁呢個世界仲有好多人唔係左膠
3. 今時今日D人Google 都咩都就會當是改用tiktok啦
收到,話時話,環保有咩好學先?
> knowledge 要專家講是先算
轉頭你又會話果d 專家係左膠
所以唔計架啦
算把啦
其實反正咩都唔信、唔知、唔理
何必扮學術討論?

你睇下呢個 po 某d comment
直接一句屌埋黎話「我就係要淘多d 膠叉膠刀呀你吹咩」
雖然都係 on9 但至少份人直率
末日撚自備餐具
唔係壞咗係乜
邊有你咁好笑
我轉頭就買一堆膠樽返黎一野掉9哂落普通垃圾桶
你吹撚得我脹呀
冇啦
再講都係「自以為是」「左膠」「假既」
呢個世界一定有人信地平說
一定有人認為疫苗會導致自閉
一定有人覺得玉皇大帝係真神
唔駛勉強自己討論
真係想知既可以 google 下
肯定係佢哋唔環保戴套扑野搞到無下一代
最欣賞你呢d comment
請繼續
末日撚唔駛食飯?
點解要自備
古代係咪冇極端天氣
邊個串邊個都未知
禮拜日真係多小學雞
香港D商家搞到全球暖化喎唔好周圍同人講呀一陣比人抄橋拎左諾貝爾獎
見係好似好正常,咁我真係答你,人類其實已經無得救,依家係睇科學家快啲定人類玩完先咁解,唔講普通市民可以做既野,單單國與國之間個啲所謂氣候協議咪又係純粹將啲污染推走哂,之前先見到單話乜嘢七大工業國承認核能既環保地位,依單又係笑撚死我,明明核能係依十年最有機會幫人類爭取更多時間既能源,但係俾你地話佢唔環保
如果真係想可持續發展,消滅一部分人類的確係一個幾好同有效既方法,最好其實係消滅國家依樣野,但真係無計,除非有外星人幫手
有咩問題?
我平日屋企都係用自己餐具
又靚又好用
用完就叫個賓妹放返係車拎返屋企
夜晚佢洗完就放返一套上車
輕簡單
你冇賓妹咩?
又唔係我話核唔環保
總之唔關商家佬事
比人利用左半世人都不自知,識得笑下都叫樂觀
咁做乜叫人自備
原來叻哥上連登得啦你玩哂佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞