短短半年已經幾次五百年暴雨,極端天氣證明環保既重要性

363 回覆
32 Like 365 Dislike
戇鳩仔唔夠人講就三番四次扯開話題
一開頭就話環保唔關極端天氣事
比我拎哂資料反駁就話係環保左膠寫出來
宜家就拉埋去講社會科學
又再一次引證左反環保既人都係不學無術既戇鳩仔
係你鳩UP又想扯開話題之前先駁左上面3點
1.環保點唔關極端天氣事?
2.中學地理教科書都有既基本知識係咪環保左膠寫出來?
3.極端天氣屬於社會科學定自然科學?
幾時話要?恐龍會唔會無啦啦要人來統治世界?
講緊環保撚個腦太低能,唔明白自己身份,以為人類可以通過努力左右世界變化。
條友駁唔到偷偷留下負皮
> 人類唔死晒,點會有下一代更高等生物呀?

無啦啦做咩要考慮有冇下一代更高等生物?
你都幾九唔搭八
好能 kam
下次5千年一遇
ko
吓?

不如你答我
1. 環保點關極端天氣事?
2. 中學地理科同左膠寫出來有咩關係
3. 左一句右一句極端天氣的definition? 五百年一遇就是?

扯到地理書咁遠仲話是我扯開話題
其實成班反環保撚點解唔簡單承認
「我地就係自私、貪方便、人地做左幾多野我唔想知、唔想理、我淨係想點就點」
你係咪戇鳩人類左右唔到地球又會搞成咁係咪又想講全球暖化係陰謀論
睇三體睇上腦?
樓主留言用咗幾多度電
燒咗幾多燃料咁唔環保

無啦無啦咁唔環保地球毀滅啦
又黎
去睇 100 次 #25 啦
咁你做乜唔賣咗架車搭番巴士地鐵
因為我就係自私既反環保撚
我係末日撚
我希望人類滅絕、地球衰壞喎
見到你地咁既智商
如果有個制可以直接核滅地球我會毫不猶疑撳落去
點錯法?沒有最環保,只有更環保?
睇左 #25 未?
咩101自以為是的基礎知識?
玩壞咗
教你你又要懶係加個「自以為是」落去
咁樣做人永遠都唔會學到野
又用#25大法逃避問題
#25召喚次數:9次

50次以上留言用咗幾多電可唔可以答下?
第1點#153咪比哂link,係你話係環保左膠寫出黎唔計,咁快腦退化唔記得啦?
第2點宜家係你話果2條link係左膠寫,而入面寫既野係中學地理常識,咁我就問你中學地理常識係咪左膠寫囉,明未呀小朋友?
第3點我只能話你係戇鳩,你不如google下地理入面既自然科學先上黎獻醜同無料扮四條既傻仔溝通真係好辛苦
總之自己唔環保個啲唔計
其實你未睇咪去睇囉
做咩啫你
有咩計唔計
其實我本身就唔會環保
比人串緊你都唔知禮拜日真係多小學雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞