[TVN][NETFLIX][韓劇] 淚之女王討論區 XI

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
編劇可能想講平凡既幸福先係最幸福亦係最難既,所以白頭到老咪最幸福啦
最好笑係千慧自首完無用
原來佢地一早有片證明牟殺人
咁千慧出黎自首入去坐做乜
第一次結婚既野唔記得哂
經歷過既喜與悲大部份都唔記得哂
係呢兩集入面淨係出現過三幕
如果係強調婚姻關係既經歷,反而應該有番記憶
然後再拼湊住呢兩集失去記憶既比人撞完仲捱槍
到最後領悟到維繫婚姻既方法,再平平淡淡渡過,唔係仲好咩
牙腎老死陽基講過婚姻係一張獨家合約,然後慢慢帶出婚姻呢個議題
最後玩失憶唔恢復,失去左一開頭都帶出既信息囉
不過最尾果幾集狗血大暴走邏輯咩都放棄哂
講多都無謂
我之前街係睇過套王的乜Q,結局都好正常
我唔介意成集係度籌備婚禮 生仔
其實都好夾硬嚟整個遊艇仔 做豪門新抱仲可以同到出面嘅男人私會仲要大埋肚
如果海仁記得返所有野 呢個結局我收貨 依家搞到好似重新開一套野咁 突然就話白頭到老 無虛到爆啊屌
唔洗訓啦今晚 唉
仲有乞求海仁同佢食餐飯 海仁認錯佢做男主捉住佢手袖個個表情變化 都做得好好 有愛到扭曲嘅感覺
屌 唔撞車綁架咪多返15分鐘講下海仁
要sweet可以睇返你個名
連求多次婚都冇
其實我都覺得幾好起碼知佢地白頭到老
唔係呼應番之前女主喺德國見到個阿伯拜老婆咩?
甚至覺得女主係見到未來嘅賢祐
可惜呢套劇拖到今年三月首播
如果照原定計劃喺上年年尾首播嘅話,會變成百想大熱。
根本玩NTR,到今槍戰 壞人d戲多餘… 佢想帶出能夠白頭到老意思 但得臨尾大結局個30分鐘先鋪排 開大多支線 好似突然又講男主屋企人班老公,老婆 連樣都未出又玩左10幾分鐘 之後收壞人皮,搶公司半集搞掂 屌 咁會長死之後你搵一集得好好睇都得喇
1.5倍速睇都好辛苦完全唔知做乜鳩 講佢姑姐溝仔仲耐過雙金放閃 臨尾死撚埋編劇封筆啦吊
尹殷盛又愛又悲又憤又焦急嘅情緒

內心複雜 到最後放棄要任何人明白自己
只係想得到愛物
好卑微但好恨 而且返唔到轉頭嘅感覺
好好
玄彬呢
嘩𨳒 ~ 白女婿 真心勁過 都敏俊C,一個普通地球人, 即日俾車撞到飛起,再撻返落地,再中埋槍都唔死得,仲一日之後甦醒,其實編劇係咪搞錯咗白女婿係 都敏俊C ?
幸福還幸福,但係終老之前派多啲糖得唔得,大細金秀彬重返無憂宮就跳去死嗰part,個gap大到係地球同火星嘅距離
如果朴作家有良心少少,派多啲糖,都唔好講咩色色,有kiss睇吓再唔係相愛相殺,都唔會搞到而家兩頭唔到岸,觀眾好似我咁大怨氣
早有伏筆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞