[TVN][NETFLIX][韓劇] 淚之女王討論區 XI

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
即係無仇無怨
但搞咁多野
cls
但估計會過到迫降
應該有25
25我覺得無 23就有啲機會
+1 朴大媽成日留撚埋啲伏筆但又唔用
真係完全係阻礙劇情進度
之前彩蛋男主錄Dv 又係
以為女主會睇返會認返起啦
點知真係純粹係彩蛋
冇任何作用 谷9氣
最後幾集細佬同多慧個劇情仲感人d
編劇加得太多msg落主角感情線度失憶 車禍 誤會
究竟金陽基同羅秘書係咪兩公婆 我會想知
點止兩集
成5,6集垃圾
睇唔明個結局 feel唔到有幾happy
最後唔拍多次婚禮 拍bb岩岩出生果陣照顧佢點手忙腳亂都好啦
一出就識行路跟住就老死埋
愛情喜劇專家朴智恩
如果Netflix 自己拍 係咪會第十集就完 等開s2
唔知以為睇緊都教授
有線台歷年收視Top Ten

1. JTBC 夫妻的世界 - 28.371%

2. JTBC 財閥家的小兒子 - 26.948%

3. JTBC Sky Castle - 23.779%

4. TVN 愛的迫降 - 21.683%

5. TVN 淚之女王 - 21.625%(未完結)

6. TVN 請回答1988 - 18.803%

7. TVN 孤單又燦爛的神:鬼怪 - 18.68%

8. JTBC 車貞淑醫生 - 18.546%

9. TVN 陽光先生 - 18.129%

10. ENA 非常律師禹英禑 - 17.534%
水泥寄比朴狗啦唔好再害人啦
而且好完整
由欺騙細佬結婚,覺得佢傻下傻下,到比細佬真心打動,走佬後又心心念念細佬,返到韓國最後都承擔返自己責任,而細佬都一直等佢出獄,再大團圓結局。
起碼睇完都覺得佢哋都經歷好多
而細佬最後都等到多慧

細佬同多慧呢段寫得好好
來自星星的白賢佑
Amazing Grace真係成功洗底
經過大量爛尾韓劇洗禮之後, 我反而覺得唔差,敗筆係少甜
最尾好老土 生仔 老死
大家咁快睇完?
最尾話要自首同去孤兒院嗰下真係再豐富左佢地兩個人設
btw見上集細佬比人打到就死嗰陣佢好心急叫左句建宇爸爸
係咪姐係暗示個仔真係細佬咁解
老實講 今次破咗記錄 下次佢開戲一定都有好多演員仆住去casting
細佬呢套劇頭到尾真係進化得好好
正常 中間有大約30分鐘可以飛住睇

好彩頭30分鐘就KO男二
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞