[TVN][NETFLIX][韓劇] 淚之女王討論區 XI

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
overcome完個婚姻難題之後乜撚都唔記得哂
然後再步入婚姻
咁之前果十鳩幾集係拎黎做乜,我唔知
定係其實最尾果3集係season 2黎,我屌你老味
首歌詞咁sad歌名叫求婚都怪啦
終於明白點解之前會放風可能重拍結局;後十幾分鐘完全。唔知睇緊咩 代入唔到。
拖5次手就可以攬
攬5次就可以錫
之後無幾耐秀彬出世
黐線 個結局仲廢過愛的迫降 樸編劇真係越嚟越無料
姑姑最後個look真係海仁
錫面真係笑到仆街
姑姑真係靚 賢祐阿媽都係
姑姐同張國榮咁多年都未kiss過
乜L野結局黎?經歷過一大輪野然後……

留返之後果2集外傳補甜?
此地無銀笑撚死
嘥budget去德國拍又唔撚放 jm9
嘥晒劇組啲心機
海仁失憶之後成套野好似完左咁 冇哂feel 好似變左另一個女主咁 代入唔返
呢個結局已經無言了 要甜都已經唔係同賢祐經歷過咁多野既海仁 後面睇賢仔對海仁好似冇哂feel咁 只可以講失憶係成套野既最大敗北 可以失憶但可唔可以早啲記得返。
入比人屈坐監,又撞車之後短時間內中槍,仲要所有野大步檻過真心有撚病
如果唔係見到雙金,真係以為睇緊另一套劇
究竟要點樣先可以寫到咁痴線嘅故事…..

要甜無甜 要劇情無劇情
我要睇雙金sweet sweet 唔係睇姑媽 屌你老母
最尾一集睇完仲衰過第15集
說出重點來真係呢個敗筆位。
估唔到結局都係令人失望,男女主kiss都冇
愛情劇大結局主角成集冇kiss戲連蜻蜓點水錫一下都冇真係搞唔掂
韓劇真係好難捉摸
之前睇文森佐,社內相親,歡迎來到王之國都覺得幾好睇
但又間唔中會中大伏好似呢套同套on9女子姜南順咁
最後兩集都好撚無聊
碌住電話睇
啲budgwt 用哂黎搭景,德國嗰幾段其實都好少

屌,正正常常寫甜靠雙金都破到啦
係要出三寶
暴走劇
我都覺,d感情無曬,再一齊返都唔是果回事
嚇死 以為男主角都死埋
結局寫兩公婆番工繼續打打鬧鬧又sweet咪算囉
咁快跳到幾十年後做乜撚野
一路等緊一野勾起哂d 回憶記返起以前d 野
屌你真係唔記得哂
咁直接開套新劇啦屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞