[0-4] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(548)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
估計下場劇本係咸狗終於試新嘢
然後上半場好work
但下半場俾馬龍爸爸破解
之後影住咸狗眼神凌厲 但0調整被反cup
DAJ我記得上兩場已經有上過
嗰陣屌打傻hayes
我當佢肯冒天下人恥笑用老底續湖
你認為湖人就有錢簽人?
蛹撚有playoff要入咗playoff先有資格講0勝
你蛹係playin 0勝
D'Angelo Russell這場該受到譴責,我之前講過,我寧可他投不進但保有侵略性,也不想他在攻擊端不敢投,#消極在場上,打到第三節結束他只投5球,第四節也有氣無力,這是搞什麼鬼?他可是湖人外線最準的射手。
且Dlo他一直有不錯的組織能力,這系列戰三場有#設計給他持球發動戰術嗎?只有G2第二節有看到他與AD在Call擋拆,打2-man game,藉此替湖人在進攻端打出更豐富的變化性。
這系列戰Dlo簡直就被歸類為純射手,那當初為何要 #積極找持球 Playmaker?為何整個賽季都要練 Austin Reaves組織?這三場完全沒用到,沒任何戰術,球員糟糕,Darvin Ham更是狗屁。

台灣啲ching識波
Playing出局蛹,居然有臉去笑人playoff輸球?!
佢哋而家睇慈善啤王大賽 太得閒
又比燈閪佩總開新post
蛹迷就係咁唔知醜照條傻西邏輯我蛹今年Finals 0勝添
條仆街
我放撚火腿炒蛋圖 又俾佢搶
係0敗
應該係湖搞個肺炎出嚟再整死埋kobe
全世界先會咁做個順水人情比湖
點睇羅比你燈死咗
你就唔知醜
我愛羅就燈 咁呢個post燈死左湖人
真係笑撚死人
攞左冠都話衰十年
想知未攞過冠個d係咪摺柒得
你番去fb同班盲反台仔圍爐啦廢老
咁配種狗呢隻熊狗就一定燈死咗
珍 既然都係球給lbj就專心搵守波撚
咪再簽啲又廢又軟又唔識打無球嘅廢pg
算啦同d盲反撚講野真係晒鳩氣
攞冠軍又話害死隊波 賺錢又話害死隊波
活塞養左咁多年咪又係碌柒咁
Champ又未有 成隊加埋冇廢老十分一商業價值
呢d係咪個盲反撚眼中既好球隊
咦附加賽就收皮嗰個都夠薑出嚟?咁撚柒嘅?
@kingo 偶像
Ad證明咗自己唔係玩具值得開心嘅
傻鳩咸
今日仲Bench hayes證撚明佢個腦塞曬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞