[0-4] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(548)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
諗下同唔同你續約
仲想trade 人
拎左一次冠軍加商業價值已經值返晒
癈人講既癈話…但你又真係駁佢唔到,只有吹脹既感覺
睇你地啲回覆都估佢噏乜 算啦 占就係罪人 架空咸狗 嘥pick 敗壞風氣 靠體能 靠哨子 無頭髮 唔係佢 咸狗上年幫湖拎咗冠 你班占迷太監含撚啦
唔通慢個個贏呀
佢話果季其他隊唔認真唔計,咁我都冇咩好講,一個專業嘅運動聯盟入面嘅球隊可以有一季唔認真爭冠都真係第一次聽咁去反
淫K完約唔洗夾pick送可以直接變空氣
下年原班開局都好,見唔到咸狗已經心足
憎一個人
乜都會講
占都完
先唔講拎左冠軍已經係無可能輸既交易

再講次次都話牙占害撚死隊波架啦
熱火為左三巨頭夠犧牲晒未來 但講緊唔夠十年 已經兩入總決賽
騎士夠話為左一冠犧牲晒未來 但講緊唔夠五年 已經做返東岸中上游

相反 OKC,木狼,76,傾屎 呢堆坦撚左十鳩幾廿年 想問拎到champ未
大飛,網狗呢十年不斷組巨頭 拎到champ未

拎左champ 衰閪咩 如果真係睇左30年波 你真係浪費左30年
好高興認識大家

ham9唔教波我先再返黎睇

祝大家身體健康 loveya
每一隊都係同一起跑線度開始,有咩認真唔認真?
定湖人係bubble度有咩特權其他隊無?
咁你要等多兩年半先可以心足
https://twitter.com/lakeshowyo/status/1783721394930647460?s=46

想知dlo係咪食緊diamonds 好似好好味
廢老有商業價值淫K冇
最ON9係湖人個年係西一 某程度上仲輸蝕左 無撚晒D主場
個季湖人抽籤贏左局住做比佢 所以AB0 先廢事入camp

利伸:AB0 個仔
完約喎 當清cap,都好
成隊都反緊咸嘅時候 膠層仲出聲ham

女人做老閪真係
我唔覺ad廢老真係收晒皮 換教練可以解決好多問題
塞當年都係一個brad stevens就解決左好多野
有 全部隊都思鄉 想番去陪屋企人 飲飲食食屌下閪 起無主客場之分 淨係得籃球同兩個框嘅情況底下無人想公平競技 得湖想打 其他29隊都唔想 湖逼害全世界 開嗰啲咩球隊球員會 占惡哂 唔比人投票 敗壞風氣 逼人入去睇湖champ !
狂賀我愛羅千八萬打24分鐘怒斬零分
學班我愛羅師兄話,屌你老母閪
咸狗死全家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞