[0-4] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(548)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
番去睇下pat riley講咩啦淨係信埋d農場文
大家續肥約搵錢咪算
上場贏唔到真係注定0-4
冇睇 今場佢對位邊個
換咩都死 除非拎DLO V去換Murray Trae young 搏下
我都好想知如你所言如果掃走佢湖人仲有冇機入西決甚至champ
vogel 咪就係珍尼權鬥犧牲品
其實我覺得如果有個健康正常嘅vando應該偷到一場
起碼上場如果佢頂8仔應該贏到
橫掂8仔今個series同無進攻一樣咁滯
佢心諗我去綠軍做應該舒服啲

黎湖要照顧埋西女人
呢兩年playoff對金塊打左7場
分別係0 3 4 8 10 13同23分
肯定又係湖人無set戰術比羅神先會咁!
屌你真係唔識LBJ見熱火氣數已盡拎唔到冠就走架喇,撚有同賓仔不和咩
一早做手術咪好返
湖人隊醫自然療法
你真係on9
廢老係咁讚賓仔啦 信d大陸文
好相信就算比後生一代既球星夾呢隊湖

都係會半場斷電 因為咸根本淨係識比波巨星自己打

攻守都係咁

字母luka 換左AD LBJ 都係會打到半路無力
上場點順風法
禿係THT 諗起都嬲
除左教練 其實上場其他人都好好 做曬自己要做既野 仲諗住會贏
Lakers in 7
你真係死撚開啦 傻閪content farm 明明係贏完2冠輸比刺完約 番家完夢 手殘搵埋link比你 唔好睇啲台仔 仙道彬文
http://es.pn/1JJZvnX
屌Vancouver企底當AG都執到下分
8炒撚曬
不過上季Vando都比人放射放到無得出場
唔講傷既vando先喇,用希屎頂八起碼輸少兩個板,反正八都羅唔到分
下半場係咁低位俾A D乜撚戰術都冇真係戇撚鳩
Lakers in 7
唔撚知佢邊到睇返嚟,咁多年都無聽過同賓仔不和,架空賓仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞