[0-4] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(548)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
(輕鬆留隊)
成場淨係記得有一球DLO LBJ AD 互pick之後DLO 彈出去射3唔記得仲有乜
下個post 頭寫火腿炒蛋算啦
Ad今季打得好好,只係廢老廢左
上年明知輸比肥仔 都唔搵個高佬頂下
正選0分咁癲
顯靈
2人組已經唔work ,廢老已經唔係當打之年
最岩做第3角色
但資薪佔比例 2巨頭已經食左3分2 salary cap
湖人班撚樣管理層又唔捨得俾錢
冇變既話下年繼續都係target play in既球隊
要自己理解 + 傳媒sports illustrated打嘅文 > Pat Riley親口講 覺得佢講門面嘢 就唔使傾 如果你覺得pat riley係隔咗幾年就要 比面人講嘢嘅人 你應該2010後先睇波
所以就要用兩個首輪換一個場都出唔到嘅射手同一個中鋒?
咁換上年撚有西決
ham無權既話湖人就唔會俾人掃啦
個名太長
講真 我好想咸有戰術比占架空
睇完今場真係死心,真係冇辦法說服到自己湖人可以攞到一場
唔覺留當年d young core 可以有能力champ
連追4場無難道
似係你有filter wo人地都駁哂你仲要咬住呢點

憎廢老咪直接講,使乜搵咁多理由,大把朋友同你一樣
lue 同spo 架空真係笑撚左出黎
架空完到今時今日都不斷幫廢老講好說話 幫
連pat 都出黎幫廢老解話
唔同佢地天性M底?
又係依D 睇content farm當真source既傻閪
所以AD BRON 嘅對話究竟係乜?
咁你今年個pick 選左件咩返來
心照啦湖人一向建隊都唔係用pick
我指常規賽
Ham 除左3小仲有戰術嫁咩
不如話佢哋慢熱/湖人防守廢
隔左咁多年嘅低級公關技倆都信到十足,當年bump 9 spoelstra點睇都唔覺佢有幾尊重spo
5小
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞