[0-4] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(548)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
AD好好啦企頂個隻射唔到3 無得回
下下一單打就4 5個守
當年咁你咪返返去當年屌囉,喺到講把撚啊
冇辦法
沾又唔係打唔到嗰隻
但佢又唔係以前可以開足全力
比上不足比下有餘
Dlo零分同klay零分係兩樣野黎
Dlo零唔零分都可以繼續笑傻klay
都係兄弟你心水清 我羅又比湖人迫害了
“But I know what it meant, and I always go back and wonder about what he was thinking at that time.” 咪就係佢本書寫完呢句 比班傻閪標題黨就占要佢炒人 佢之後訪問咪澄清囉 有冇睇過前文後理定唔識英文 ?
我一直以為湖係留力
點知原來真係廢嘅
我真係太天真了
湖人坦sir
傻閪返去幫大帝沾屎含撚啦駁唔到就屌人老母,沾狗都係柒下柒下咁
邊個會Play-off留力啊屌
湖人同曼聯真係好似
你個名改啲唔改啲?
羅=自轉狗
V=拉親碌柒
沾狗=娜娜
我諗真係要trade返個luka level嘅返黎先救到 老占真係老啦..AD都有心無力
上面咪講晒 你識字?
咪就係佢知沾屎想佢出返山囉咁撚大個人仲要講到咁白?放低你啲沾狗filter睇多幾次先啦
唔似 曼聯有決賽 呢隊4-0
季中賽決賽
呢條link個內容同標題有乜關係

上面條link就寫pat riley親口講
我湖夠有個季中賽
笑撚左 又係唔同波唔了解球隊 係到扮識波既盲反
廢老架空到hams 戰術我真係想
vdb 同 wood 點解要迫害我地
仲未知道前程會點
我DAY ONE已經話湖人為左佢而放棄一大堆野係死路一條, 唔係KOBE嘅死連BUBBLE CHAMP都無, 跟住就打晒飛機又話退休球衣又GOAT又乜又七, 年年換半打人返黎襯佢年年都雷聲大雨點少, 博新聞有餘博冠軍完全無力. 當年肯正正經經養幾年而家已經年輕黑馬啦.
成班角色球員贏左50萬就算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞