[0-4] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(548)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
建隊點撚樣唔洗用pick用pick揀人就係用trade pick換球星就唔係用?
成班yc 出去冇件有料到
得啦得啦屌你老母死廢老
今季playoff ,ad 真係最Carry 個個
可惜俾咸狗咁樣troll 佢
我講係用pick 選新秀呀柒頭
班yc走出去自己打會成功唔代表一齊會得
Kobe farewell嗰季都睇到啦
係呀j 你班yc 啦
Ad叫trade me廢老唔會叫trade me 啦
okc好彩啫
兩隻主力都係最高價放拎到一大堆簽
大飛仲要送多隻少煮sga 加速重建
屌 好撚on 9呀
場場lead住10幾20分再倒輸先係最嬲
15年j到依家唔洗你條死廢老擔心啦
j 撚到出血b仔
話比時間成材
成左去邊
牛 ig dlo離湖有all star都叫無料到 你都幾撚痴線
呢d離開左湖連打入final都冇試過
你話你係雷既管理層就話幾年番生姐
咁耐以嚟養得起既得magic呢個一入嚟就fmvp唔洗你教 同埋kobe天生天養靠自己
湖連揀人都揀得jhs你仲expect隊波點番生到
果年爆武廢突然之間全世界都陣腳大亂, 隊隊都有啲問題唔哆唔吊, 本身好多強隊戰意已經打折, 再加埋KOBE之死, 晒心機用殘陣係迪士尼鬧餐死不如試住陣當練兵最後送個順水人情悼KOBE, 成個勢由2月開始已經好明顯喇喎
2010 佢有3分
塞軍真係champ左
咁你咪慢慢j
今年又有個四不像比你j
開心死你啦
嗰陣時嘅PG就有呢個價值
門面野嚟
佢係spo老友 spo私底下應該係咁同佢呻佢先知
ig 連美國隊都打唔掂
牛上季先比人屌續左大約即刻廢哂
ig 美國隊由正選打到做飲水機
大佬呢個咪係GM 既功力囉 現今NBA 既trade 邊有好彩呢回事
只有good trade 同bad trade
okc 果陣既pg 起碼仲有幾年prime mvp 頭3
去換你隻新仔SGA 果陣仲未打起

只怪湖人GM 柒姐 下下都想即食
水鳥開頭gentry都係7頭黎依家willie green反應都係偏慢

但水鳥有fred vinson

明明phil handy同fred vinson得一可安天下 但偏偏水鳥湖人都係7下7下
好似話尋晚火贏完塞之後 Spo屌佢屎眼嗰陣係咁 “fuck you Bron fuck you! why u want me fired? fuck youuuuuuuu” 所以佢今日爆入黎幫佢daddy 話鳩占
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞