[0-4] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(548)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
冇必要咁做啦
人地自由身來
自由身走
咁佢係值呢份合約
應該champ硬

羅神咁𠹌勁得唔得架 J𠹌死班迷羅狗
今年個podcast先讚賓仔係天才
廢老話第一年輸final 自己打得好差 賓仔去左同NFL主教練研究戰術 探討點樣開拓球場空間 之後賓仔叫左Bosh打5 而Bosh亦完成得好好 所以之後先會有2冠
屌你老母乜都鳩up
“因為佢要傀儡教練 自己話晒事!” 明明第一個發脾氣自己嗌timeout 唔理畫play又當睇唔到 擺明上面唔肯賠錢
死占狗霸哂 d 波
dlo 無球權打唔順先咁差
賣走佢我地 dlo 下年一定得
G7啦
其實佢好岩去鷹隊巫師 反正無playoff打就打到身價
67就有份
過左咁耐唔通仲要好似你咁周圍吠屌人老母咩傻閪知唔知咩叫當年呀
最後一場
佢20年未比人trade過 肯定唔會opt in trade啦
喂 班傻閪小學雞迷湧 你要佢聽英文podcast無中文字幕? 屌睇下仙道彬 台仔文咪算囉 又啱佢地隻眼
真 season尾幾場打到曉飛咁
你知唔知木狼雷霆坦撚咗幾耐先有今日?清佢冇問題,但你講到只要清咗佢就一天都光哂果到好嘢,Kobe自從大傷完之後湖人沉咗幾耐?宜家好明顯就係on9管理層同埋個垃圾教練最撚大問題啦,再者rmbj仲玩得幾耐,佢最多玩埋呢兩年佢都一定要收皮啦
AD最值得respect
原來係你條傻閪見唔見到今日Hield 場都冇得出
當年?當年你老母比狗屌生左你呀
過左咁耐唔通仲要好似你咁學你老豆周圍吠9up咩
架空笑撚到我
懷疑珍妮係特登請咸狗嚟撚鳩廢佬唔畀佢攞第5冠
見唔見尋日特納好撚完美呀

dlo 出左同冇出有咩分別
Gabe Vincent no.7
下週 呢邊見
https://www.hkpl.gov.hk/mobile/tc/index.html

有冇人一齊 借電腦睇波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞