[0-4] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(548)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
有咩正資產可以同我湖trade
你問下你自己
事寶條友廢到波都射唔入仲怪教練
國際賽咋
頭幾場打魚腩
今日 DLO 向KLAY 哥致敬?
Bjai本身個格就係好被動同團隊行先
呢種格好難登到頂 除非真係好撚勁

但無可否認walton真係垃圾at least佢係球員養成, 球員定位同體系建立方面都係零(fox換左教練勁幾多, ball去到水鳥先練到射波, b都係去到水鳥先成材)

惟一算好d係佢戰術修養可能好少少 因為間中ato play佢畫得幾好其實

但咸狗全部都係0
你岩,廢老應負全責
開波前球隊未放棄
點知開波自己放棄左
Ig同dlo 一樣都係all star地板
2個都係core太差
一比人pres就打唔入
射波變哂型
上籃唔夠對抗
琴日chet 都撞到ig入廠咁
https://twitter.com/DwightHoward/status/1783720613066002562

佢行唔郁都好 都想有佢企起個保護區到撞鳩AG肥仔 唔使easy rebound

難得覺hbk唔係講廢話
練咗成個regular嘅v 多數打無球嘅lbj
結果playoff都只不過係球給lebron

呢個主教真係
咪留返比佢慢慢等成材
成班詹屎粉集體扮失憶, 2020 KOBE死左之後一個月開始爆瘟疫, 跟住縮短賽季, 不分主客場, 確診潮, 輪換潮, 全部都實牙實齒有紀錄. 當時根本個氣氛就係大家等暑假下一季再算, 背後仲有好多COVID POLICY嘅野不斷試緊, 然後你同我講班友認真爭冠自己唔笑果下好撚野.

https://www.nba.com/2020-season-update
但塊牛高馬大
仲要打小球
籃板輸到仆街 防守又爆炸
蝕少少送rmbj過去 我地幫手食埋廢klay要kuminga moody+pick
我完全封鎖都估到係邊個同條友講乜 總之占搞壞籃球風氣 nba因為佢彎咗21年 快啲仆街就好開心 !
老老實實 如果湖係當年塞爺爺咁樣
呢個暑假一定炒ham 再加trade 走廢老同ad
今年唔trade 唔洗旨意隊波再有進步空間
當年pp 同kg 都係咁樣比人trade 去藍網
咁都可以話大家係廢老粉
好簡單,已贏左一次冠軍
已經封左蝕本門
HBK都已經唔識波,但佢都識波過HAM
拎左champ已經唔會係輸啦咪玩啦傻仔
你睇下幾多坦隊 衰唔只一個十年都換唔到一個冠軍

唔講其他 就講大飛
十年內 巨頭都換左幾轉 最盡西決

拎左冠軍既隊 衰條柒咩
仲要湖人出晒名易吸球星
歷史上真真正正自己培育出黎既冠軍得魔術手同kobe

其他渣巴 oneal lbj ad 全部都係自投羅網

仲話睇30年波 睇你個閪啦
已封
真係好鳩
廢老hater 又唔認
扮哂湖狗

人地講bubble champ都話我地係廢老死忠先撐
湖區唔知幾耐無出現既純占hater

要納入瀕危物種,請珍惜
咁撚貴唔係咁易trade啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞