[0-4] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(548)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
呢11連敗真係睇到,原班人馬無人受傷,就算打多999場都係999-0,手感好+有哨+對面柒就輸少d
冇辦法,賓仔真係有料,點同咸狗比
屌你老母炒咸狗未呀死臭閪女人
一個未出得一個bench到瞓緊
次次都係罰企睇LBJ打
但連Murray 都打唔到
Pin
有三年請Walton做教練
條友話靠冥想練射波,唔炒佢已經知管理層on99
繼續靠walton重建到2046都未完

好彩bi 波 心trade走左,遇到好嘅教練
個女人滾啦
教練廢
射波教練冇
隊醫廢
想問bubble champ關Kobe嘅死咩事
Ham 最 on9 都係打死亡五小
你話出五小攻得好撚勁
守唔住都唔介意你出

問題係你死亡五小都係冇 spacing
都要一直出收檔啦
揀咩人已經係後話啦當時嗰個時空背景點會貼兩個pick出去換呢兩件
1個受保護首輪加40m龜換到羅Vando mb根本賺到笑
同埋今年個pick上年係唔trade得唔熟就收皮咪咪撚扮湖迷啦柒頭
雷霆唔洗三年
好似係
好彩既係多勇四場睇佢地得返Mon 湖post可以做
條友唔信本人親口講既野 走去信哂d rumour 制造機 笑到我
media 唔吹大d 點呃click rate view 數呀 咁簡單既野都唔識
盲反反到腦都冇埋
“比賽就是這樣進行的,這就是一個要麼成功要麼失敗的聯盟,我們需要保持比分領先。”哈姆如此說道。
Lonzo 禿 Ingram Randle Zubac

DLO Hart Kuzma

你champ條撚? 係西岸連Playin 都入唔到啦
你係咪上場話自己睇咗三十年波magic睇到依家嗰條死廢老
收皮傻尻
湖人建隊一向唔係用pick 架啦
聽君一席話 如聽君一席話
dlo準備出po話湖會成為屎上第一支落後3蛋反杯既球隊
慢慢留住pick 戰未來啦柒頭
慢慢j 你班yc
占讚人就Pr 然後人地讚番占啲高帽笠到落腳 肯定係M底同埋門面仲有占大權到去咗西岸都可以炒鳩佢地
你仲未明個問題, 重建中嘅球隊點可能搵個老將返黎仲要犧牲一大堆彈性黎圍住佢建隊? 湖人最少衰十年由簽佢果一刻已經定左局啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞