[0-4] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(548)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
咁公道啲
jjj jb都成督屎咁
現實係2019-20 拎咗champ , 就係咁簡單
唔炒咸不如trade AD
換返3個pick返黎好過
講緊nba又拉埋美國隊嚟講 九唔搭八
權鬥結果
今年原本用pick 唔係選呢件四不像
點知佩林卡話要選呢件
就係見佢nba 明星球員先選佢入隊
點知打到67咁
原來一季嘅playoffs champ可以當順水人情咁送比人,ok你贏。你講到個個都陣腳大亂咁又唔見其他隊可以喺呢個情況champ到?你話你係湖迷,但竟然可以將自己隊嘅一個champ完全否定,不如你大方啲認針對某個球員算啦
睇返okc trade SGA 當年新人只係場均10分咋
第二三年都係場均廿分
但好明顯okc 揀潛力球員係有一手
玩幾年就變mvp level 真心癲
睇呢隊波真係睇到心理唔平衡
咁邊個帶隊都好緊要嘅 15大套戰術得勇班人打到
事實就係咁
嗰陣時嘅PG同KL就係聯盟頭2嘅小前鋒
KL開聲要PG OKC唔㩒住拎都對唔住自己
邊有好彩唔好彩
場波完咗成粒鐘,仲有咩討論?
"隊隊都有啲問題唔哆唔吊, 本身好多強隊戰意已經打折"
ching 原來咁勁收到咁多球隊第一手資訊
快啲推完post去
我去搶1001
下個post我要放火腿炒蛋
講埋呢幾日啦星期日後就要做mon post狗啦
都好撚過Walton
頓手下打波打到bi 冇血性
正選打到飲水機
波都射唔入咪怪戰術啦
戰術地位自己打返來
睇下edwards
咪由係由冇戰術地位慢慢打到變正選
你開定咪得
gabe其實守梅撚係唔錯
但仆街在死都要打3G 搞到v有幾下對位都係要守Mpj
乜撚嘢天才布陣
聯盟依家有咩球隊/球員會開聲要求team up with LBJ/AD
出8守咪一樣
一開波對面熱下身先 逗住黎打
到中後段戲肉埋身肉搏咪倒水
打小球咁撚慢 少快攻 冇transition 3
陣地戰無球走位配合又少
企死位就1 on 1打個人能力打身型 湖又係輸
勇士
你咁講不如cut咗教練位等班球員自己打睇下邊個上到位咪得囉
你出得V 預左對面會針佢打架啦
點switch都會switch 到佢

就好似打艇都會針harden 黎打一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞