[0-4] LA Lakers | Mamba Forever 討論區(548)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
呢場先係金塊正常水平 仲要係一般
前2場打中下表現 ,湖都贏唔到
塊正常少少都冇得玩
廢老可唔可以收底薪 之後簽多幾個好啲嘅 role player
coco5
成年進攻防守唔知做咩

Darvin Ham is currently earning between $3 and $5 million as a head coach for the LA Lakers. Ham signed a four-year multi-million-dollar deal to stay with the Lakers till the year 2026.
佢最多都係玩多兩季 有心無力
連續兩年食蛋話唔埋下年退休巡遊

廢老諗下仲想爭冠定退休算啦

DLo 擺明唔鍾意咸 咸唔走 佢走硬
regular都見到唔少8仔好似今日AG咁走dunker spot 但依個series完全唔見哂
珍尼嬸隻私家鴨
是但搵過個應該都識練下max hayes reddish

今場仲bench hayes 證明個教練真心廢
regular 練既野 , playoff用唔返出黎
8仔 , v持球,廢老無球
佢做核就有心無力 肯做二孤嗰啲位分分鍾R多個fmvp
Ham
佢肯收10m就可以搶大橋claxton
Tp大哥可以升級做royce oneal
等睇臭閪唔炒咸狗
都係playoff 0勝
其實foj簽10-12m
已經可以解決問題
佢而家唔可以屌足48分鐘
但係仍然可以全力打2節
剩番果d錢簽d可以食佢時間既人
除非你話10m可以搵到個好得過foj既人
係啦係啦 比你勇打咪4-0塊囉
唔好ff啦 佢點會肯減人工 一個自己叫自己做king 覺得自己係goat既人係唔會肯收咁平

簽份細約同承認自己washed有咩分別
11-0
開份10m比佢即時原地退休
去拉斯維加斯”come on”
真心40歲老將 佢嘅表現名氣係值得頂薪 拎足喺道理
減人工然後俾老女人條仆街賣波衫慳錢果下最唔撚順氣

但如果要爭最後一冠嘅話 減薪的確係唯一辦法
你話james老左退化左
但佢依然係湖表現最好果兩個球員之一
整體表現肯定好過全nba 9成以上球員
佢對得住佢份頂薪有餘
做咩要咁屈就簽低薪
我真係諗唔到火腿做嘅實驗係嚟做咩?純粹尻打過渡82場?
早幾日睇翻木狗highlight先知 原來有一排玩過木希雙塔
如果佢拎10m 隊隊都任佢揀
佢直接去金塊都得 點解要做人情俾老女人
人地睇住黎食咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞