韓媒:HYBE對ADOR 年初開始試圖奪權,洩露藝人個人信息

483 回覆
22 Like 5 Dislike
點會唔係 輸出全球又撐起部份經濟
新牛係抄jpop
2成股份打工仔實輸架
你不如話玉欣係澳洲土著後代,返澳洲再出道好合理
咁illit更加唔應該存在抄百家合成嘅NJ
隊隊都係咁 kpop 進化史
上咗位仲要大字報踩防彈
「BTS第8年取得的成就... NewJeans在6個月內達成了」
唔係以為army唔記得啊

假如SBS夠姜拍成商戰劇就正lor

係進化就好 而家係山寨版
我IVE皇朝正式確立
5個妹豬撐佢就有得玩
攬炒就有 商業社會大佬
天橋風雲你都識,死老嘢
閔熙珍就算無刑事責任
都肯定要辭職
同埋我覺得hybe唔止要佢辭職
都唔知使唔使佢賠錢
但閔熙珍先係nj嘅第一人
無佢嘅nj就係illit
出嘅路人唔buy唔緊要
咁咪注水
玩病毒營銷
再簽售同世巡賺返啲錢
咁又係好似lesse同illit整個邪教出嚟
5050一開始都撐金聖日㗎
得罪閪仲諗住可以出黎搵食
有料在抄埋啲小眾嘢當人唔記得就翻啅。

唔係傳媒問題咩?
咁係MHJ一手斷送NJ 與人無尤
你睇篇聲明 自己冇得反駁指控
就拉NJ落水同點名將矛頭射落illit班細路
乜嘢病毒營銷
外國radio spin不嬲都係公司買
Blackpink送Spotify pass
唔好講到kpop幾高雅
Nj唔係因為BTS同hybe撚有得去lollapalooza
同埋即刻做麥當勞可口可樂代言人呀
屌你老母唔同年代,玩復古哩啲叫
閔熙珍堅係有料,人地一手一腳砌NJ出黎,我覺得會有財團課金幫佢傾掂數 / 直接將佢地份約買斷。畢竟NJ出道咁短時間已經累積左咁大既影響力,個IP潛力咁高,有好大商業價值
睇人仆街最開心,
期待下一個5050出現
唔同年代就可以跟到十足致敬定抄完當自己獨特風格?

【熱帖】如果順序互換一下一定會被說是抄襲New Jeans的概念和照片…
p1~2 tripleS(先) vs New Jeans(後)

p3~4 New Jeans Phoning(2022) vs TXT專輯(2020)

p6~12 很有Ditto感的TXT MV(2019)

p13 和海外作品的相似度 ​​
SPEED其實唔少眾
閔大媽1979年生人
SPEED 1996年出道爆紅
啱啱就係佢後生鍾意嘅嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞