韓媒:HYBE對ADOR 年初開始試圖奪權,洩露藝人個人信息

483 回覆
22 Like 5 Dislike
唱得下 笑死人
你同邊個比啊 勁過lesserafim 叫勁?
我邊位關你撚事咩 要食神先可以話d 野唔好食啊?
NJ 都J , 唱得唱得 到底點先叫唱得
同邊個比?5代團咁撚垃圾出d 口水歌你又話唱得
你有冇聽人唱cover? 有冇聽人哋live? 有冇睇show?
有冇聽過佢全開咪冇調音?有冇聽過佢清唱?

人哋全部表演都係證據 有留意都知佢跳得唱得
你又冇聽 又冇了解 全部都係你自己以為以為

咩都唔知就否定咗先 新人一定係垃圾
係呀係呀5代垃圾呀 你依世都唔好接觸新嘢啦
同你講都慳返
笑撚咗你有冇睇坐喺度唱都要咪嘴?
咁你直接睇Mr remove咪得
咪嘴mr removed會有人聲?
https://youtu.be/mjxDYjuhxXc?si=NyUtzlEurb3m0fLk
咁你睇有嗰啲咪得囉
好撚艱難?
乜原來咁唱得 但坐喺度唱live對佢哋嚟講好撚艱難?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞