韓媒:HYBE對ADOR 年初開始試圖奪權,洩露藝人個人信息

483 回覆
22 Like 5 Dislike
ADOR上左市咩?
同埋你講得無錯既,就算無上市都好
正路都要程序,所以要D 神奇操作先做到我講件事既
Hybe
咁關ador咩事
但星船好捧圓瑛喎
閪女人個邊嘅人認左hybe比記者個SS係真
但係話係自己個人想法同其他人無關喎

https://x.com/tmikpop/status/1782735648610275429?s=46&t=y2zhQvnlrv29AqZSadka5A
我只係一個睇同聽開Kpop 既人 但呢次啲花生又幾正
一個消息出黎間公司就唔見左7000億韓元
打仔都唔識閂埋門又真係幾好睇
閪女人唔還電腦
還唔還都死 還嘅比人recover
唔還更加唔駛講

https://x.com/tmikpop/status/1782940974278189389?s=46&t=y2zhQvnlrv29AqZSadka5A
問題係閔係立場文無反駁過以上任何一點
佢退一步即係默認指控
應該都係對簿公堂
法庭見
屌佢老母為咗個人私利害死五個妹豬

個Project名笑咗
機密文件點解要改個咁顯眼嘅名
收皮啦7頭
而家消息滿天飛都唔知邊D係真
有D求其打幾隻字就放係唔知邊個把口, 但又好多人信
都係唔好跟車太貼好D
如果有咁多證據其實無咩必要以咁樣既方式公開
直接走法律程序咪解決其實唔洗同公眾解釋咁多
股價都唔洗咁波動

而家似想用輿論壓力逼人走多D
但係回歸前咁高調搞呢D仲話想保護NJ睇黎都係得個講字
6月個SHOW都無NJ個名了
逼走完條女, NJ都似係要登出世界舞台了
wvs con就係佢自己個fm之前,閔老母都唔會比班女為左wvs con操到自己fm果陣殘曬
再者,nj fm自己搵主辦單位冇用到hybe japan
好似連賣飛都冇用到hybe既渠道,一早都想飛起hybe自己搞

但兩邊都有yoasobi望落應該點都係有經HYPE處理既
不過都希望你啱, 我都唔想NJ因為呢d原因收皮
其實日本con唔比hype japan 賺,算唔算損害母公司利益
之前個5a&5b咪又咁講,出埋圖就話假
最尾咪又出黎認
大公司9 up唔驚比人告?
如果真係假閔大嬸第一時間彈出來
你睇下話今日出聲明佢都彈出來話無講過
佢依家似想冷處理內部求下房狗咁
唔係公司公告果D呀,
係好多唔知乜水求其POST張圖就話某某講過D乜做過D乜果D
果D望落真係好流
其實如果佢想玩野好多方法可以玩
但望落佢似真係好重視NJ呢個project先會痴9左線
illit d行程同動作真係追住nj黎打,
同一間公司開一隊風格咁似既野好難唔擔心
本身好明顯le ssrafim先係親身女, 你見佢地一出黎所有野都完整過NJ好多
NJ初出果時似係一個比較實驗性質既野, 但點知奇蹟地超紅
然後公司又出隊illit黎跟到咁足, NJ去台灣佢地又去台灣
一般黎講唔同隊伍活動時間地點唔會接近到咁
又好難叫佢唔亂諗果WOR, 搞搞下可能痴9埋都唔定
HYPE係呢個時間出手真係好怪
所以我先話有保留, 不過無論事實係點
閔要走應該都係時間問題, 係爭在NY之後仲有無運行

然後又發現reddit同韓網d花生友同一件事上睇法都好唔同
呢件事之後發現原來韓國人都真係幾痴線
仲覺得因為illit所以先搞咁多野
直接飛起母公司 又真係串咗d
感覺上合理d, 不過是但啦
佢點都要走, 咩原因都唔重要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞