韓媒:HYBE對ADOR 年初開始試圖奪權,洩露藝人個人信息

483 回覆
22 Like 5 Dislike
唔係
係你抄襲 所以我犯法
人地大股東邊有得鬥
一開股東會炒左個董事會再全公司上下炒曬都得
絕d之後再用Ador個名出返信屌柒你nj二五仔
https://www.youtube.com/watch?v=Mi94U7n_nyc
車汪偷雞返左韓國,仲話堂堂正正
如果真係解散我會照顧佢下半世,你可以放心
你米顛拉
計中計. 計中計
比你影到都話偷雞?
佢意思係hybe抄完佢砌佢生豬肉
機場大門行出去都唔堂堂正正, 咁你想點
剩係話佢炒但未否認hype講既
感覺係想話你迫鳩我先造反
- 違反受托責任
- 進行商業間諜行為
- 企圖操控市場
- 違規披露敏感訊息

等睇hybe告到大藝術家返唔到身
以後係Le serrafim天下
22日據業界人士透露,HYBE當天向包括閔熙珍在內的現任Ador管理局發送調查問卷, 設定Deadline為23日. 內容包括CEO闵熙珍在内的现任管理团队如何密谋夺取经营权、外部咨询嫌疑以及人事招聘欺诈等问题。
如閔熙珍等不接受上述要求, HYBE計劃召開股東大會采取法律措施.
​​​
23日當天, HYBE向ADOBR發送了監查質疑書,同時要求閔熙珍離職、召開股東大會.

但召開股東大會需要ADOR現任理事會同意, 如閔熙珍代表的現任理事會反對,則無法. 因為HYBE計劃, 如ADOR理事會不接受, 則以最大股東身份向法院提出召開股東大會申請.

HYBE的方針即使閔熙珍等現任管理層回覆了調查問卷, 也將強行召開股東大會. 因為他們認為閔代表在內的現任管理層試圖奪取Ador經營權, 更換所有現任理事的方針十分堅定.
NJ完蛋
邊個係最大受益者
Gidle 肯定係靠自己,應該冇人會反對
蜥蜴人
aespa 隊友出事
newjeans 老家著火
le sex 唱唔到歌,
illit 拖死nj=功德圓滿,唔需要出現

IVE只要CB keep住D歌, 再起美國音樂會大聲唱
=五代第一確立
小娟都唔會因為自己係救世主
就違約脫離垃圾cube 自組公司

閔大媽呢鑊好仆街
佢地就完約
希望全部跟小娟一齊走
完約走絕對冇問題 大家都會支持
但閔大媽依家係fifty fifty 2.0
發夢都笑醒
明明全韓國等緊笑佢隊牛牛
點知公司內部自爆
連累埋illit同nj,lsrf又贏
師姐永遠都係師姐
過左 5050之後依家都無乜韓仔會盲撐啲見紅就想違約既人
閔大嬸如果真係比人捉到有證據真係以後唔駛再行出來

希望班女企埋一邊唔好亂出聲等睇清楚咩事先
閔係識帶風向嘅
啲forum全部講緊抄襲
明明呢堆罪名先係主菜
等睇Hybe俾證據

14樓打16樓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞