韓媒:HYBE對ADOR 年初開始試圖奪權,洩露藝人個人信息

483 回覆
22 Like 5 Dislike
Hybe 呢招真係好高章
咁樣令到全部hybe 團fans 都會企喺hybe 個邊對抗外敵
如果閔媽帶哂啲女全員出走
呢班龐大fans 團一定當佢哋仇人看待,潛在路人飯都少咗一大堆
不過睇返一連串timeline 真係好鬼
好多事都係由閔熙珍加入之後先發生
但又無論點都一定燒唔到佢自己班女身上
咁你有權查架嘛, 你係大股東
而且點解要揀呢個時間點都好怪
下個月就回歸, 點解唔賺埋呢波先郁佢?
真係有咩小動作等佢賺埋呢波先告到佢破產先係賺到盡架嘛
樓上話作個啲可以update下了
柾國好似一年幫閪比賺左6成定8成
唔係當初出道都唔洗日痴夜痴防彈個名啦
親信
但你有80%股權,你咪開個天價囉
好簡單搞掂
成日聽人講防彈成就Hybe 但無諗過咁誇張
80%唔係一個人揸曬
之前俄羅斯叛亂投降咗 個軍火佬坐直升機都要墜毀啦
都唔一定係股份問題,似係HYBE 個邊想拎番ADOR 控制權番黎
D新聞都話依家ADOR內部董事會全面被掌控,即係你有>80% 股票都話唔到任何事
更加唔好講下面班管理層同員工

董事會 可以做D奇怪野,例如: 我將成個NJ品牌 $1 賣比第2間新開既公司之類,我諗係可以做到
如果閔大媽係kpop全面封殺
仲可以去西朝鮮搞火箭少女202
防彈是Hybe的爹

如果唔係閪比近年點解咁想甩防彈label,因為一直都俾人嗌bts所屬公司
HYBE想踢閔熙珍走都要閔熙珍同意先得
由一間地下室三流公司
幾年間做到上市,市值超越SM JYP YG總和
淨係靠一隊防彈
如果真係咁, HYBE先係要揾呢D文件果個啦
HYBE有呢D證據+80%有抖踢曬佢地走仲唔會跌股價都仲得
如果bts想25出走自己搞
好多人會理解同接受

閔大媽三分顏色上大紅
係,一係HYBE搵到過半董事 反枱
唔係佢洗乜召開股東大會投票,開股東大會個個日期 好似董事會 決定
利伸 完全唔知韓國點運作,有冇法例保障股東之類
你up乜尻
所以佢依家咪查
點解要揀呢個時機就唔知有咩內情了
可能就係等你估唔到突擊查先搵到料
bts 個啲唔係叫 25
佢地同房狗咁熟 最多未完約先走
佢真係當正NJ得自己功勞勁反骨
最撚慘都係班女
先唔講HYBE俾160億打造NJ
原本Ador係 HYBE 100%持有
舊年獎勵佢先分20%俾佢
點知人心不足蛇吞象
房狗咪話人生中最開心moment係防彈全團續約
班高層幾時先醒,根本冇防彈冇HYBE
上市公司做咩都要程序啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞