韓媒:HYBE對ADOR 年初開始試圖奪權,洩露藝人個人信息

483 回覆
22 Like 5 Dislike
Illit只係導火線,一早已經有作反既心先會教到班女唔認Hybe係公司
係illit去完台灣nj先去
唔拉埋illit黎講 佢嘴都無得駁
正常唔會安排個時間咁近, 係好怪
其實唔洗咁投入捉錯處去踩兩腳打兩拳啦
反正佢都無可能留低, 而且都唔會再有野撈
嘈得愈耐, 呢兩隊攬炒機會愈大
今次單野見識到賓尼係幾低智商
Illit都似炮灰啦
係一隊死,
假牛出道個功用就係接新牛既市場,
接到咪有多幾年玩, 接唔到呢隊野都冇作用,
我唔認為會俾資源呢隊野, D人腳好參差.
根本由第一份聲名擺成員同屋企人上枱開始就要割啦
點接呀…當人盲嘅咩
本身個風格咁似對新人黎講壓力幾大...
如果NJ真係收皮, 可能就到佢地俾人攻擊
Nj唯一收皮方法係違約
自己違約自己攞嚟仲諗住怪illit
都似班fans都做既野黎
佢地點會怪閔老母
唔知呀, 我唔覺得呢件事會有happy end
閔走就一定, 之後nj係咪真係可以仲順風順水真係無人知
但nj收皮illit都大機會陪葬
睇埋下次illit cb先
頂 d人轉得好快架
我都想睇下hybe咁高調用核彈炸自己粒痔瘡可以點收科
其實d label係咪主要用黎填補bts軍白期
捱到bts合體肥仔房可以退出hype返bighit
Hype自己玩埋佢
成件事我覺得最L on9係正常人生痔瘡應該係偷偷搵地方割左佢架嘛
你發現樓上講果d海報無自己名, d飛唔經佢賣, 好多野偷偷繞過你
其實可以用魔法對付魔法用內部懲處/行法律程序
係正回歸前大大聲聲話俾人知自己生左痔瘡
埋黎睇埋黎揀, 我而家要用核彈炸爆自己屎眼去對付粒痔瘡呀~
然後幾日蒸發左唔知幾多億, 可能真既核彈都唔洗咁貴
法律就會冇人知?
你當記者同你一樣咁弱智?
D傳謀你控制架嘛, 呢D內部野要做到無人知
或者低調等官司打緊/打完先公佈詳情應該唔難
甚至搵人殺左佢都唔洗7000億韓元掛
事後仲可以大大方方拎曬光環話好L可惜
你覺得記者真係大L曬咩, 咪又係睇錢
如果可以閔自己走,邊個會想打官司
你估貪打官司好玩咩
依家就係話俾全世界知,「嗱,證據我就有晒,你識趣嘅就自己走都叫做冇咁樣衰」
至於點解唔放出嚟,要借媒體似是而非咁講?我估韓國應該都有類似「呈堂證據唔可以喺審訊完結前公開」之類嘅法例掛,真係拎咗出嚟就用唔到,陰啲陰啲,一嚟可以大走閔,二嚟又可以引起輿論
反正你睇閔嗰邊完全冇招,基本上都可以肯定hybe講嘅係堅
記者收錢幫你唔報一個係人都可以查到既野
你覺得有冇可能
其實呢,你點解覺得呢件事可以收埋處理到呢?
你當上市公司係街邊魚蛋舖?想炒邊個就炒邊個?
閔想獨立,帶走NJ,一開始已經注定咗冇得和平收場,因為Hybe絕對唔會俾你咁做,除非閔一開始就拎十零廿億美金出嚟賠,咁總公司就可能會放手
完全唔明點解你覺得呢件事可以靜靜雞搞掂而冇人知
佢只係想咩都推晒落去hybe到
啲人諗嘢好天真
首先件事涉及NJ已經冇可能瞞到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞