韓媒:HYBE對ADOR 年初開始試圖奪權,洩露藝人個人信息

483 回覆
22 Like 5 Dislike
唔重要你去問下是但一間上市公司可唔可以比你睇
韓網有報導,ADOR上年對HYBE嘅利潤只佔11-14%
況且BTS今年開始有成員陸續退伍
呢段時間嘅損失預計好快就會彌補到
甚至乎係不值一提
有錢的話,金蛋佢隨時都可以再整過
但整完自己食唔到都唔會請人食
反骨叛變者更加唔可以留啦
更何況間公司本身咁多金蛋
雖然有人成日吹噓自己好巴閉超越呢個超越嗰個
但就算防彈軍白期,成間公司6 成錢都仲係防彈賺㗎
問題係真係咁大威力咩? 可以睇完就下勀上食埋你間公司?
肥佬似你咁諗應該身家翻十倍都唔夠蝕
明知條友想造反,仲要繼續俾間重要子公司人打骰
清除內奸穩定軍心先係最重要
不過都證明咗當初攪咁多嘢想證明無咗防彈都得
到頭來都係要靠防彈賺錢
依家第一時間出嚟守護hybe嘅都仲係army
所以我咪唔明, 你守住果80%唔賣
佢做幾多野其實都係幫你賺錢
所以先好奇到底咩文件咁巴閉要冒呢個風險姐
冇嘢support自己就打性別牌
咁先叫肉酸吧?
世一男團label邊有可能搣得甩啊
而家人地話佢
-偷竊商業機密
-私下聯絡投資人
-向外部洩露藝人資料
-洩露練習生們出道前的肖像和健康資訊
-為了向Hybe施壓而秘密進行了對Hybe藝人的輿論否定(放料帶風向)

Minju張柒相十成十係佢放出黎,Illit冇左大熱榮書都有影響,重有HYBE團d fans(暫時見到ENHYPEN BTS TXT 17 BND)都話而一兩年流出好多成員資料同公司內部資料,包括成員私隱公司計劃新碟既音源都有流出。HYBE就係話閔洩漏出去再放風玩mediaplay帶風向影響股價。股東都係睇錢邊個賺到錢就撐邊個。
唔理佢做唔做到令股東支持佢,你拎左人錢上左位就想反咬人點都要踢你走先啦
影響股價仲唔夠
Bts 6成
人地要獨立
邊個幫你賺錢
所以有隻傻尻賓尼話新牛勁同TS,成間HYBE都要睇佢頭咪得啖笑
對牛彈琴
閔熙珍依家係諗住做吳三桂引清兵入關
8成係hybe啫 但hybe唔係肥佬全資擁有
佢依家做咁多小動作就係想動搖肥佬以外嘅股東
Hybe 出得手反面就肯定唔止得兩行文件咁簡單啦
大人嘅世界好複雜,唔明就唔好迫自己啦
有冇諗過,佢係可以唔幫你賺錢的
韓國成日都有咩秘密資金
你俾間公司人控制,人哋有一百種方法做到條數係蝕,但啲錢落自己袋
https://n.news.naver.com/article/001/0014648336

至少拗少一樣
份內部文件圖有人認左頭
A某 : 返工寫個日記抒發下感情有咩咁大不了啫 成班認真撚
明顯之前係想減低防彈嘅影響力
但sorry 呢個可能性係零
全員入伍,食粥食飯都係睇防彈頭
認撚左 痴線
咁分散投資都好正常
唔係到防彈退休唔玩嗰日 肥佬可以直接執笠
電腦嘅嘢有晒記錄,都冇得唔認
返工尻up下都當真
之前仲有人話得兩行字 hybe求其開個word出黎都得啦
huiozo
17 h

我覺得你是我目前看過最會用EMOJI的人

source:
https://www.threads.net/@jjjjjjjno_/post/C6DkeatPqGF
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞